Atgimimo aikštėje mitingavo Klaipėdos tarybos narė

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos centre Atgimimo aikštėje į mitingą miestiečius pakvietė uostamiesčio tarybos narė visuomeninio rinkimų komiteto “Puteikis plius” atstovė Ligita Girskienė. Moteris tarė “Ne” netvarkai mieste ir nekompetentingiems Klaipėdos miesto savivaldybės tarnautojams.

Prašymą leidimui mitinguoti tarybos narė L.Girskienė savivaldybėje pateikė gegužės 11-ąją, tai yra praėjus dviems dienoms po to, kai ji pati buvo svarstyta Etikos komisijoje dėl susikirtimo su Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakaliene.

Politikė neigė mitingo sąsajas su asmeniškumais ir pretenzijomis dėl I.Šakalienės darbo, nors kvietime į viešą renginį aiškiai paminėta, kad jo organizatorė nepatenkinta Miesto ūkio departamento darbuotojų veikla, kuriame dirba ir I.Šakalienė.

L.Girskienė tikėjosi, kad į mitingą palaikyti jos idėjų susirinks bent 200 žmonių. Į renginį atėjo tik kelios dešimtys klaipėdiečių, tarp jų ir etatiniai “mitinguotojai”, taip pat keli politikai, ketinantys dalyvauti būsimuose Seimo rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Bėk toliau furija.....

blinfa

blinfa portretas
Seniai reikia isvaryti visokias Šakalienes ir Dudas su sveiko proto debilų partijos narium - triūbačium priešakyje: klaipeda tik centre apsivalo nuo šiukšlių o dar kokia smarvė...šiukšlės kituose raj. Atmestinai yra dirbama.

Jis

Jis portretas
Artėja rinkimai. Show must go on.
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių