Atitrūkti nuo darbų – į žygį

Atsipūsti po darbų klaipėdiečiai kviečiami į vakarinį sveikatingumo žygį Smiltynėje. Laukiami visi norintieji: ir mamos, tėveliai su vaikais, ir pavieniai miestiečiai, gyvūnų mylėtojai.

Pageidaujantieji prasiblaškyti laukiami trečiadienį 18.30 val. Naujojoje perkėloje. Smiltynėje planuojama įveikti apie 10 km.

Žygio organizatoriai treneriai Laura ir Mantas Panavai tikino, kad bus einama visiems priimtinu tempu.

"Tai sveikatingumo žygis kiekvienam. Smagiai praleisime laiką gamtoje bendraminčių būryje. Pasigrožėsime Smiltynės vaizdais, palydėsime saulę, pusiaukelėje surengsime nedidelę iškylą. Tad derėtų nepamiršti užkandžių", – tvirtino organizatoriai.

L. ir M.Panavai nuolat organizuoja sveikatingumo žygius miestiečiams. Tokia mintis aktyviems klaipėdiečiams gimė prieš penkerius metus.

Į sveikatingumo žygius pastaruoju metu paprastai susirenka apie 100 žmonių. Ateina skirtingo amžiaus, pomėgių miestiečiai, kuriuos vienija noras aktyviai ir sveikai praleisti laisvalaikį.

Sveikatingumo žygiuose dalyvauja ir vaikai, ir suaugusieji, ir keturkojai augintiniai.

Pirmą kartą žygis rengiamas darbo dienos vakarą. Pernai vienas vakarinis žygis buvo suorganizuotas šeštadienį.

"Tikimės, kad norinčiųjų praskaidrinti darbo savaitę atsiras daug. Juk dalyvavimas žygyje nieko nekainuoja, o įspūdžiai, galimybė pabūti gamtoje kartu su bendraminčiais ne tik padeda atsipalaiduoti, bet ir įkvepia naujiems darbams", – tvirtino organizatoriai.


Šiame straipsnyje: Smiltynėžygissveikatapramoga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Genučių šeima

Genučių šeima portretas
Labai šauni idėja ,kad daugiau tokių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių