Atnaujintas eismas keliu Šilutė - Rusnė

Ant kelio Šilutė - Rusnė nuslūgus vandeniui atnaujintas eismas, informavo Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Ketvirtadienio 6 valandos duomenimis, kelyje Šilutė-Rusnė vis dar apsemtas septintame kilometre esantis 400 metrų ilgio ruožas, tačiau vandens gylis čia sumažėjo iki 7 centimetrų.

Šilutės rajone apsemti ir yra sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 12 rajoninių kelių ruožai, iš viso - apie 38 kilometrai. Vandens gylis - nuo 15 centimetrų iki 1,50 metro.

Pagėgių savivaldybėje taip pat apsemti ir neišvažiuojami penkių rajoninių kelių ruožai, iš viso - apie 8,1 kilometro. Vandens gylis siekia nuo 30 iki 70 centimetrų.

Pasak kelininkų, dėl kritulių kai kurios šalies pagrindinių kelių dangos yra šlapios ar drėgnos - snyguriuoja Marijampolės apskrityje, šlapdriba Alytaus apskrityje ir Šalčininkų rajone.

Kituose šalies rajonuose valstybinės reikšmės kelių dangos sausos. Eismo sąlygos geros.

Rajoninių keliai daugiausiai miškingose vietovėse vietomis padengti ledu.


Šiame straipsnyje: potvynis pamaryje

NAUJAUSI KOMENTARAI

rms

rms portretas
ar ne kuriozas - su automobiliu prie tvenkinio ar upes grieztai draudziama, gink dieve dar jei sugalvosi nuplaut... iskart nuskalpuos gamtosaugininkai. O va sis kelias nieko tokio, gali tepalus plaut kiek nori, ir jokios baudos. Kaip tokia situacija paaiskintu gamtosaugininkai? Ko nesaukia, neraso projektu kad ta kelia reiktu rekonstruoti?

Kęstas

Kęstas portretas
Matuojat ir matuojat tuos centimetrus. Gal darbo neturit?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių