Atsinaujinęs Naujasis turgus startuoja rekordine muge

  • Teksto dydis:

Jau rytoj, šeštadienį, nuo 11 valandos atnaujintoje Naujojo turgaus aikštėje, Taikos pr. 80, prasidės Kalėdinė mugė, kurioje visai savaitei įsikurs daugiau nei pusė šimto prekybininkų. 

„Tai naujas etapas, netgi istorinis įvykis, mūsų turgavietėje, kai be paviljonuose įsikūrusių nuolatinių prekiautojų į atnaujintą aikštę suplūs tokia gausybė prekybininkų iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių“, – sakė Viačeslavas Karmanovas, bendrovės „Naujasis turgus“ direktorius.

Pasak direktoriaus, prieš didžiąsias metų šventes viso regiono gyventojai tradiciškai suvažiuoja į Naująjį turgų nusipirkti vaišių, ūkininkų pagamintų gardumynų Kūčių stalui. Tačiau šiemet Kalėdinėje mugėje bus dar neragautų ir nematytų naujovių. Atnaujintoje teritorijoje įsikūrę prekiautojai pasiūlys įsigyti išskirtinių dovanų artimiesiems, įvairiausių skanumynų - neragautų turkiškų saldumynų, šokoladinių įrankių bei itin sveikatai naudingų šaltalankių produktų.

Tautodailininkai ir amatininkai paruošė originalių rankų darbo papuošalų iš odos ar natūralių akmenų, galanterijos gaminių, drožtų medinių virtuvės aksesuarų, šiltų ir originalių vilnos gaminių. O kokios Kalėdos be žaislų mažiesiems? Jų čia bus apstu! Taip pat rasite ir šventinių papuošimų. O artimuosius per šventes galėsite nustebinti čia įsigytais graviruotais vardiniais šaukšteliais.

Mugė „Naujajame turguje“ (Taikos pr. 80) dirbs gruodžio 16–22 d. 9–18 val., o gruodžio 23 d. 10–16 val. Kviečiame apsilankyti ir linkime jaukių artėjančių švenčių!


Šiame straipsnyje: mugėnaujasis turgusKalėdos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Beatričė

Beatričė portretas
Visiškai nieko gero toj mugėj, turgus ir tiek.

Miledi

Miledi portretas
Ar as ne ten nuejau ar as nemaciau nieko atnaujinto? Vos keli muges prekybininkai ir tie lauke... viduj viskas sena, tik tie patys vaisiai, darzoves ir mesos. Visa kita lauke. Wtf?

Lankytoja

Lankytoja portretas
O kodėl ,,skriaudžiamas" Senasis turgus?! Direktorius nebe ,,tarybinis",kažkas halėje daroma, bet užtruko…Valdininkai, sukruskit!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių