Atsisveikino su E. Mantulova

Klaipėdos savivaldybė tarė sudie administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjusiai Elidai Mantulovai. Vakar buvo paskutinė jos darbo diena. Rugsėjį į šį postą po motinystės atostogų grįš Alina Velykienė.

E.Mantulova Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos pareigas ėjo dvejus metus. Šį postą klaipėdietė užėmė, kai iš jo pasitraukė ir į motinystės atostogas išėjo A.Velykienė.

E.Mantulova iš pareigų pasitraukė trimis savaitėmis anksčiau, nei grįš A.Velykienė.

Tokį sprendimą ji priėmė dėl kelių priežasčių. E.Mantulova pasakojo, kad liepos pabaigoje buvo pasirašyta daug projektavimo, rangos darbų sutarčių.

"Vienas etapas baigtas ir prasideda kitas. Nesinori pradėti naujų darbų", – anksčiau dienraščiui "Klaipėda" komentavo pavaduotoja.

Taip pat moteris akcentavo, kad rugpjūtį nevyksta miesto tarybos posėdis, nereikia rengti sprendimų projektų, pristatyti jų komitetams. Tad su darbais susitvarkys esamos pajėgos.

E.Mantulova teigė, kad nori ir pailsėti, pasidžiaugti likusia vasara. Be to, sutaupys mokesčių mokėtojų pinigų – už 20 dienų jai nereikės mokėti atlyginimo.

E.Mantulova negalėjo pasakyti, ką veiks pasitraukusi iš dabar užimamų pareigų.

Klaipėdietė atskleidė, kad visada gali grįžti į nuosavą verslą, iš kurio atėjo į savivaldybę, užsiimti jo plėtra. Tačiau ji pabrėžė, kad po darbo savivaldybėje jai norisi platesnės veiklos, naujų iššūkių. Tad žvalgosi ir rinkoje.

A.Velykienė oficialiai pareigas pradės eiti rugsėjo 3-iąją, tačiau darbe bus diena vėliau – 4-ąją. Ji pasinaudojo galimybe pasiimti vadinamąjį mamadienį – lydės vaikus į Rugsėjo 1-osios, Mokslo ir žinių šventę.

A.Velykienė tvirtino pasiilgusi darbo, jai svarbu užbaigti pradėtus projektus, tačiau puikiai suvokia, kad iki rinkimų liko pusmetis ir per šį laiką kalnų nenuversi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Velykinė

Velykinė  portretas
Uzgrauze pavydas , kur dar metus skirti vaikeliui, kada savivaldybėje tokie pinigai mokami .

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Perskaičiusi pavadinimą pamaniau, kad Mantulova mirė. Vadinasi ilgai gyvens.

Zurnalistei

Zurnalistei portretas
Mantulova atsisveikino su savivaldybe,o ne atvirksciai
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių