Autobusas iš Klaipėdos LEZ-o grįš kitu keliu

Nuo spalio pasikeitė į Laisvąją ekonominę zoną (LEZ) važiuojančio autobuso maršrutas. Iš pastarosios jis grįžta ne Baltijos prospektu, kaip buvo prieš tai, o Debreceno gatve.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ Transporto infrastruktūros skyriaus viršininkas Česlovas Kveraga tvirtino, jog pakoreguotas maršrutas bus patogesnis keleiviams.

„Išsiplėtė aptarnaujama teritorija. 22 maršruto autobusas apvažiuos daugiau stotelių. Žmonėms, kurie gyvena Debreceno, Gedminų gatvėse bus patogiau grįžti namo. Nebereikės pereiti viso kvartalo nuo Baltijos prospekto“, – aiškino skyriaus viršininkas.

Anot Č.Kveragos, keisti maršrutą apsispręsta, atsižvelgiant į jo pageidavusių įmonių prašymus.

22 priemiestinis maršrutas atidarytas rugpjūtį. Po daugiau nei mėnesio įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ vadovas Gintaras Neniškis tvirtino, kad jis neatitinka lūkesčių.

Tikėtasi didesnio keleivių srauto. Juo labiau, kad įmonės savi darbuotojams nupirko bilietus. Viliamasi, kad, pakoregavus maršrutą, išaugs keleivių srautas.

Pakeistas ir 11 maršrutą aptarnaujančio autobuso tvarkaraštis. Autobusai į stoteles atvyks keliomis minutėmis anksčiau ar vėliau.

„Pokyčiai padaryti, atsižvelgiant į 22 maršruto korekcijas. Nenorime, kad abiejų maršrutų autobusai susidurtų vienoje stotelėje“, – pabrėžė Č.Kveraga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blynstva

blynstva portretas
O smilteles gatve permesta liko, typo eikit piesciom...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių