Autobuso durys prispaudė klaipėdietę

Penktadienį Klaipėdos maršrutinio autobuso durys prispaudė į transporto priemonę norinčią įlipti pensininkę. Moteris išvežta į ligoninę.

Incidentas prieš 14 val. įvyko pačiame uostamiesčio centre, stotelėje prie Muzikinio teatro. 6-ojo maršruto vairuotojas teigė, kad moteris į autobusą norėjo įlipti per galines duris, nors pagal nustatyta tvarką, tai galima daryti tik per priekines.

Anot vyro, jis net nematė įlipančios pensininkės. Esą jis išleido keleivius ir uždarė duris, per kurias į vidų norėjo spėti patekti ir nukentėjusioji.

Užsidarius visoms durims autobusas pajudėjo iš vietos, tačiau pavažavius kelis metrus žmonės savo šūksniais sustabdė vairuotoją, kuris teigė nematęs jokios įlipančios moters.

Vairuotojas tvirtino, jog autobusas važiavo ne su duryse įkalinta moterimi, nes ji esą išsilaisvino ir nukrito ant šaligatvio.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai, kurie nukentėjusiąją nuvežė į ligoninę.


Šiame straipsnyje: autobusai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Svečias

Svečias portretas
siuo atveju,vairuotojas teisus galines durys tik islipimui.

Tai

Tai portretas
su tom priekinėm durim nesąmonė ir tėra Klaipėdoj. Buvau Kaune, žmonių klausiu, ar ir pas jus pro priekines tegalima įlipti – pažiūrėjo kaip į nenormalią... Gal ta prispaustoji iš kitur atvykusi buvo, o gal visuomeniniu transportu apskritai seniai važiavusi ir nė sapne nesapnavo, kad ne pro visas duris KLAIPĖDOJE įlipama.

V

V portretas
bet gi Vilniuje galioja tokia pati tvarka - keleiviai įlaipinami tik pro priekines duris
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių