A. Vaitkus siekia grįžti į darbą

Uostamiesčio mero posto rinkimuose siekęs ir iš karto po jų iš pareigų netikėtai atleistas Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus jau pateikė dokumentus teismui dėl, jo manymu, neteisėto atleidimo.

Buvęs Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius A.Vaitkus kreipėsi į teismą, prašydamas grąžinti jį į darbą ir atleidimą pripažinti neteisėtu.

Teismui ieškinys paduotas antradienį, balandžio 23 d. Terminuota darbo sutartis su A.Vaitkumi sudaryta iki 2023 m. Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generaliniu direktoriumi jis dirbo nuo 2013-ųjų.

A.Vaitkus, turėdamas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos palaikymą, per pastaruosius rinkimus kandidatavo į Klaipėdos merus. Antrajame mero rinkimų ture už jį balsavo beveik 45 proc. uostamiesčio gyventojų.

Buvusiam Uosto direkcijos vadovui esą labai keista, kad vienas atleidimo motyvų yra su uostu susijusių verslininkų parama Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijai.

A.Vaitkus ne sykį akcentavo, kad būtent jis asmeniškai rinkimams į "valstiečių" sąskaitą iš visų klaipėdiečių pervedė didžiausią sumą. Bet esą šito niekas negirdi ir apie tai niekas nekalba.

"Šiandien susiklostė kuriozinė situacija, kai strateginės įmonės vadovą už tai, kad kažkas nepatiko arba gali ateityje kas nors įvykti, galima tiesiog paimti ir atleisti iš darbo. Tai nenormali situacija. Tai liečia ne tik mane, tai liečia mūsų valstybę", – dienraščiui kalbėjo A.Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Kam tiek verztis atgal i darba jai buvo isreikstas viesas nepasitikejims. Turbut duzo i sipulius Vaitkaus ir jo hebros planai.

Ha-ha-ha

Ha-ha-ha portretas
Grįžti į darbą menovkei?

Se

Se portretas
Bet kurioje AB ar UAB dėl tokio atleidimo nekiltų jokio klausimo ir Vaitkus neturėtų jokių šansų. Vaitkus kabinasi rimto verslininko/ vadybininko medalius, tačiau tuo pačiu siekia pasinaudoti ir valdiškomis privilegijomis dėl savo posto išsaugojimo. Vertinau jį kaip profesionalią, tačiau pamačius su kokia chebra (ne partija, o individai) jis ėjo į politiką, paaiškėjo koks yra tikrasis Vaitkus. Norėjo būti gudresnis už visus. Jam vieta dirbti privačiame versle ir reikia jį vyti kuo toliau nuo valdiško lovio.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių