Baigiamos renovuoti šilumos trasos

Šilumos trasų renovacija uostamiestyje artėja prie pabaigos. Šią savaitę vamzdynai dar bus keičiami Galinio Pylimo gatvėje. Tačiau dėl to gyventojai neturėtų patirti jokių nepatogumų.

Įmonės "Klaipėdos energija" technikos direktorius Vilius Buinevičius sakė, kad vasarą šių darbų nebuvo galima atlikti, nes viešbučio, per kurio kiemą driekiasi trasa, atstovai neleido kasinėti.

"Sutiko tik dabar. Per keturias dienas tikriausiai spėsime baigti darbus. Vartotojai neturėtų pajusti jokių nepatogumų. Šilumos tiekimas gali sutrikti tik porai valandų. Namams, kurie yra šioje teritorijoje, šiluma bus tiekiama iš kitos pusės nei įprastai", – tvirtino vadovas.

Didžiuosius šilumos trasų renovavimo darbus įmonė "Klaipėdos energija" baigė praėjusios savaitės pabaigoje. Vamzdynai baigti keisti Bokštų, Vingio ir Laukininkų gatvėse.

Dėl darbų pastarojoje be karšto vandens vertėsi 25 namai. Šilumos tiekimas jiems atnaujintas penktadienio vakarą.

Šiemet įmonė "Klaipėdos energija" pakeitė 5,1 kilometro šilumos trasų. Maždaug tiek atnaujinama kasmet. Tai buvo daroma pačios bendrovės lėšomis. Pinigų iš ES pastaraisiais metais negauta.

Nuo šiandien uostamiestyje pradedama šildyti visame mieste. Paprastai daugiabučiuose namuose šiluma įjungiama per dieną. Ilgiau užtrunka šildymo sistemos sureguliavimas.

Viršutiniuose aukštuose gyvenančių žmonių prašoma įsileisti prižiūrėtojus, kad šie išleistų orą iš sistemų, ir namas šiltų tolygiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laulininkai

Laulininkai portretas
Laukininkuose tikrai ne visiems ijunge silta vandeni penktadieni - sulaukeme tik sestadieni po pietu, o gyvatukas saltas iki siol
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių