Baikeriai palydėjo vasaros sezoną

Šeštadienio vidurdienį surikiavę savo plieninius žirgus prie Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos teritorijos, uostamiesčio baikeriai kolona pajudėjo į užmiestį.

Pasiekę netoli Šernų miško esančią kavinę ir pasivažinėję rajono keliais, baikeriai pasuko į pajūrį. Ties Giruliais koloną pasitiko policijos ekipažas ir palydėjo šventės dalyvius į renginio paskutinę stotelę.

Baikeriai su trenksmu apie save priminė rudenėjančiam uostamiesčiui, daugelio praeivių veiduose įžiebdami šypseną.

Į baikerių sezono uždarymą susirinko daugybė visos Žemaitijos motociklų gerbėjų. Tačiau kolonos priekyje judėjo klaipėdiečių klubo „Chimeras MC“ senbuviai.

1994 metais įkurtas uostamiesčio baikerių klubas ne pirmus metus organizuoja įvairius renginius. Šį kartą motociklų variklių gausmo lydimi baikeriai atšventė sezono uždarymą.

Renginio metu kolona stojo du kartus tarpinėse stotelėse, kur buvo išdalintos specialios loterijos kortelės.

Viršutinėje gatvėje, kur vyko pagrindinė šventės dalis, baikerių laukė savotiškas pokerio turnyras, kur nugalėtojams buvo įteikti prizai.

„Spėju, kad šį kartą susirinko apie pusantro šimto dalyvių. Iš įvairiausių Lietuvos miestų suvažiavo žmonės. Latvijoje sezono uždarymo šventė sutapo su mūsų renginiu, todėl šį kartą neturime svečiuose kaimynų“, – pasakojo klubo „Chimeras MC“ prezidentas Kęstas.

Šiais metais baikerių fiesta vyko ne taip triukšmingai.

„Nerengėme koncerto ar šou, susirinkome pabendrauti ir, manau, kad vakarop dauguma žmonių pajudės į namus“, – tikino klubo atstovas.

„Chimeras MC“ klubas rengė kuklią šventę neatsitiktinai - prieš savaitę žuvo vienas iš klubo narių.

„Tai pirmas kartas per 20 klubo gyvavimo metų. Neseniai sugrįžome iš Airijos, kur keistomis aplinkybėmis staigiame posūkyje žuvo mūsų bičiulis. Įvykio liudininkų nebuvo, todėl nežinome, kas tiksliai atsitiko“, – pasakojo klaipėdietis.

„Chimeras MC“ narys Pavelas palaidotas vienose iš Dublino kapinių.

Klubas vienija apie 50 narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pazinojau pavela

pazinojau pavela portretas
uzuojauta jo teveliams ,uzuojauta jo sesei,jo kriksto vaikams,uzuojauta visam klubui,visiems nariams ,ilsekis pavelai ramybeje .ilsekis zmogau , taves liudes visi kurie tave pazinojo ,taves truks visiems draugams ,taves truks tiems kurie ta lemtinga diena buvo salia,ilsekis pavelai ramybeje

Prieš

Prieš portretas
Neskleiskit klaidingos informacijos, tai nebuvo motociklininkų sezono uždarymas. Tai buvo baikerių renginys "Memel poker run"

Diagnoze 2

Diagnoze 2 portretas
SAUNUOLIAI
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių