„Bangos“ stadione pradedama aikštės rekonstrukcija

Gargždų "Bangos" ekipa likusią sezono dalį rungtyniaus išvykose arba kaimyninėje Klaipėdoje - šeštadienį pradedama Gargždų miesto stadiono aikštės rekonstrukcija.

Trečiajame A lygos rate "Banga" visus mačus, išskyrus vienintelį, žaidė savo aikštėje. Savo stadione Gargždų komanda pradėjo ir ketvirtąjį ratą, tačiau dvikova su Marijampolės "Sūduva" bus paskutinė šiemet "Bangos" sirgalių namuose.

Visas likusias šalies čempionato rungtynes gargždiškiai žais svečiuose, o Baltijos futbolo lygos rungtynės su Latvijos čempionu "Ventspils" bus rengiamos Klaipėdos miesto stadione.

"Jau rytoj ryte pradedame kasti aikštę. Žada, kad iki gruodžio pirmos dienos dirbtinė aikštė jau bus paruošta" , - Futbolas.lt pasakojo "Bangos" direktorius Nerijus Galvanauskas.

Tai, kad natūralios žolės veją Gargžduose pakeis dirbtinė, N.Galvanauskas įvardina kaip pozityvų dalyką: "Kalbant apie aikštės kokybę, mums ta dirbtinė aikštė yra išsigelbėjimas. Žiemą bus kur treniruotis ir pagrindinei komandai, ir vaikams. Dar neseniai priimto miesto tarybos sprendimu bus taip pat įrengiamas ir apšvietimas."

Aikštę Gargždų stadione buvo planuojama keisti dar vasarą. "Darbus iš pradžių buvo planuota pradėti jau liepos mėnesį, bet viskas susiklostė taip, kad veja bus keičiama dabar", - sakė "Bangos" direktorius.


Šiame straipsnyje: Gargždų Banga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių