Bėdžius skatina deklaruoti pajamas ir turtą

Baigiantis laikui gyventojams teikti pajamų ir turto deklaracijas suskubti turėtų ir socialinio būsto laukiantieji. Tie, kurie šios prievolės neatliks bus išbraukti iš laukiančiųjų sąrašų.

Sunkiai besiverčiantys ir socialinio būsto laukiantys klaipėdiečiai raginami nepamiršti pareigos deklaruoti turtą ir pajamas už 2016 m.

Turintieji teisę į paramą būstui vieną deklaracijos egzempliorių turi pristatyti uostamiesčio savivaldybės administracijai arba atvykus į savivaldybę pasirašyti sutikimą, kad savivaldybės administracija tvarkytų asmens duomenis, o informaciją apie turtą ir gautas pajamas už kalendorinius metus gautų pati.

Pabrėžiama, kad asmenys ir šeimos, nustatyta tvarka nedeklaravę turto ir pajamų už 2016 m., iš sąrašų bus išbraukiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deklaravimas tragiskas

deklaravimas tragiskas portretas
naudoju bankininkyste ir t.t. bet siandien puse valandos bandziau suprasti kaip pateikti ta nesamone, nepavyko ,ieskosiu profu pagalbos ryt, o tokia svertaines kuria diletantai ir idiotai nieko neina suprasti

Idiotizmas

Idiotizmas portretas
daugiau nieko.Internetu - neįmanoma,nes ,,pasikabina" ir neileidžia, nuėjus-lyg pasaulio pabaiga! Gėda Europos šalim vadintis.Gal tik prie ruso tep buvo kuomet gastronomas kanopu ar tirpios kavos išmesdavo.O ir kam man paprastam dirbančiajam reikia tep galuotis?Kad iš savo grašių dešimt eurų nenusukčiau?Ar kad mane nuolat kontroliuotu kap aš gyvenu?Tfu!Kas gal branginti ir ginti tokia suknista sistema?

Blinda

Blinda portretas
Valdininkus tikrinkit, o ne elgetas! Marazmas tikras!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių