Belgų ir bulgarų dvikova – bemaž tuščioje arenoje

Išsipildė niurzglių prognozė, kad kai kurių Europos krepšinio čempionato D grupės komandų rungtynės vyks pustuštėje Klaipėdos arenoje.

Už ketvirtadienio kovas pradėjusias Belgijos ir Bulgarijos komandas susirinko sirgti keli šimtai krepšinio mėgėjų. Tylą arenoje nutraukia belgų rinktinės aistruoliai, kurių į areną sugužėjo gal pusšimtis.

Abiems penketukams ši dvikova kone mirties ar gyvybės klausimas. Pralaimėjusi komanda itin apsunkintų savo galimybes patekti į grupės trejetuką, nes dar tektų susitikti su komandomis favoritėmis – Rusija, Ukraina ir Slovėnija.


Šiame straipsnyje: EurobasketKlaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar du

Dar du portretas
Prieš čempionatą Lietuvos krepšinio funkcionieriai garsiai gyrėsi, kaip gerai sekasi viską organizuoti ir kad jau beveik parduoti visi bilietai į varžybas. Šiandien aiškėja, kad puse rungtynių žaidžiamos pustuštėse arenose. Maža to, čempionato organizatoriai situaciją bando taisyti "koreguodami" statistikos duomenis. Daugiau w.w.w.klip .lt/naujienos/news=613

RK.

RK. portretas
Na kam taip niūriai... bilietas yra parduodamas ne į vienas rungtynes, o visai dienai. Akivaizdu, kad pirmosiose dienos rungtynėse žiūrovų nebus gausu - žmonės gi darbe. Į kitas rungtynes susirinks daugiau, o į rungtynes nuo 21 val - vėl mažiau, nes žmonės nori pasižiūrėti Lietuvos rinktinės žaidimą. Kiekvienas gali pasižiūrėti bilietų platintojo puslapyje, kad į rungtynes Klaipėdoje yra likę tik patys brangiausi bilietai, kainuojantys po 209 - 249 litus. Tai jau tikrai yra daugoka ir ne kiekvienas tam ryšis.

KAs cia stebetino

KAs cia stebetino portretas
Darbo metu juk nebegsi ziureti kasio
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių