Bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ atidarė atstovybę Klaipėdoje

Bendrovė "Lietuvos geležinkeliai", siekdama palaikyti glaudžius santykius su uosto kompanijomis ir didinti krovinių pervežimo apimtis, atidarė savo atstovybę Klaipėdoje.

Įmonės biuras įsikūrė viešbučio "Ibis Styles Aurora Klaipėda" komercinėse patalpose.

"Labai simboliška, kad mūsų atstovybė atidaroma šiandien ir ne anksčiau ar vėliau, nes pirmąjį metų pusmetį tapome lyderiais Baltijos regione pagal pervežtų krovinių srautus", – tvirtino bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Vadovas pabrėžė, kad tokie pasiekimai reiškia didelę atsakomybę.

"Konkurencija yra labai didelė. Suprantame, kad, norėdami išlikti lyderiais ir pasiekti dar geresnių rezultatų, turime būtų arčiau partnerių. Būtent tai ir paskatino atidaryti atstovybę Klaipėdoje", – teigė generalinis vadovas.

Pasak M.Bartuškos, versle, kaip ir žaidime, norint laimėti, reikia nestandartinių sprendimų.

"Žengiame visus žingsnius, kad būtume geresni, greitesni, nes toks yra šiandieninis gyvenimas. Greitis ir dinamiškumas – būtini, kad pasiektume dar geresnių rezultatų", – akcentavo vadovas.

Bendrovę "Lietuvos geležinkeliai" atstovybės Klaipėdoje atidarymo proga sveikino susisiekimo viceministras Paulius Martinkus, miesto meras Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos direktorius Arvydas Vaitkus, partneriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilius

Vilius portretas
atleidžiant nemažai žmonių iš LG, tarp kurių labai daug kažkieno giminių, draugų ir t.t., randama naujos nyšos jiems vėl įsidarbinti, elementaru ir nepadoru

Anonimas

Anonimas portretas
atstovybes yra atidaromos tiktai uzsienio valstybese. Tai reiskia, kad Lietuva pripazysta Prusija ir Memelio Krasta. Sveikiname Prusija.

ale tikrai

ale tikrai portretas
tas vaikinas su darbininko kelnėm ir inkariukais tai visai ne į temą...Kaimo iš žmogaus neišmuši...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių