Bilietus į renginius „Švyturio arenoje“ platins „Bilietai LT“

Uostamiestyje statomą „Švyturio areną“ valdanti bendrovė „Klaipėdos arena“ pradeda bendradarbiavimą su nacionaliniu bilietų platintoju "Bilietai LT". Bilietus į visus „Švyturio arenoje“ vyksiančius kultūros ir sporto renginius platins "Bilietai LT".

„Esame tikri, jog bendradarbiavimas su didžiausiu bilietų platintoju šalyje Vakarų Lietuvos gyventojams užtikrins operatyvų ir patogų bilietų įsigijimą bei patikimą praėjimo kontrolę. Tikimės, kad šių partnerių profesionalumas ženkliai prisidės ir prie didesnio „Švyturio arenoje“ vyksiančių renginių lankomumo“, - sako „Klaipėdos arena“ direktorė Jolita Krickė.

Planuojama, jog „Švyturio arenoje” per pirmąjį sezoną, iki kito rudens, bus surengta ne mažiau nei 60 renginių. Beveik pusę planuojamų renginių sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį sporto renginiai, likusią dalį - vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.

J.Krickės teigimu, tikimasi, jog nuo atidarymo per pirmąjį sezoną „Švyturio arena“ sulauks apie 200 tūkst. lankytojų.

Anot "Bilietai LT" vadovo Vitalijaus Kuodžio, tapus oficialiu „Švyturio arenos“ bilietų platintoju, įmonė iki vasaros planuoja investuoti į kasų plėtrą visoje Vakarų Lietuvoje, taip pat į modernią praėjimo kontrolę ir specialiai arenos VIP klientų aptarnavimui skirtus bilietų platinimo modulius.

„Savo veikloje nuolat tobuliname bilietų platinimo procesus ir siekiame, jog bilietus į renginius lankytojai galėtų įsigyti kuo patogiau ir greičiau. Taigi, bendradarbiavimas su „Švyturo arena“ ir joje numatomi lankytojai srautai, įpareigoja maksimaliai patenkinti vartotojų poreikius tiek įsigijant bilietus, tiek aptarnaujant juos pačioje arenoje“, - sako V.Kuodis.

Vakarų Lietuvoje šiuo metu veikiantį 9 kasų "Bilietai LT" tinklą iki vasaros pradžios įmonė ketina pertvarkyti ir išplėsti daugiau nei dvigubai – iki 21 kasos. Į bilietų platinimo bei kontrolės sistemą arenoje ir kasų plėtrą Klaipėdoje, Mažeikiuose, Telšiuose, Plungėje, Kretingoje, Gargžduose, Šilutėje, Tauragėje, Šilalėje Bilietai.lt planuoja investuoti apie 100 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PAPRASTAS

PAPRASTAS portretas
BILIETAI PABRANGO PER PUSE.. NU IR KAINOS TOJ ARENOJ.. NET I DRAUGISKAS LUPA.. GALETU MUSU VALDZIA VELNIU DUOTI.. NET NUUOLAIDU JOKIU NERA.. BERYSIO TA ARENA.. AS NEPATENKINTAS.. NAFIK TA MUSU SAVIVALDYBE IR NAUJAS MERAS JAI NEGALEJO SUTARTI KAD UZ NORMALIAS KAINAS BUTU GALIMA I RINKTINE PAZIURETI PAPRASTAM ZMOGELUI.. KUR TAU JUK JIE TAI NEPAPRASTI.. O JUK VISKAS TAI IS MUSU MOKESCIU...:(((((((((
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių