„Blusų turguje“ netrūko nei prekybininkų, nei pirkėjų

Pirmasis Klaipėdoje „Blusų turgus“ sulaukė didžiulio klaipėdiečių susidomėjimo.

Iš užsienio nusižiūrėta sendaikčių turgaus tradiciją Klaipėdoje įgyvendino renginių organizavimo bendrovė „Renginių centras“.

Jos vadovas Marius Tumšys džiaugėsi puikiai pavykusiu pirmuoju renginiu. „Blusų turguje“ sekmadienį prekystalių stojo apie 30 žmonių.

Klaipėdiečiai už kelis litus galėjo įsigyti ir antikvarinių dirbinių, ir senų technikos prietaisų, ir įvairiausių kitokių daiktų.

„Blusų turgus‘ sudomino ir vaikus, kurie atėjo parduoti savo žaislų.

Sendaikčių turgelis šurmuliavo Aukštojoje gatvėje tarp Dailės parodų rūmų ir senojo pašto. Jis prasidėjo 10 valandą, bet daugiausia pirkėjų sulaukta vidurdienį.

„Super. Pats nusipirkau senovinį radijo imtuvą. Įsitikinome, kad Klaipėdoje tikrai reikalingas „Blusų turtus“, - pirmą kartą organizuotą renginį apibūdino M.Tumšys.

Jis net neabejojo, kad „Blusų turgus“ taps ir Klaipėdos tradicija, Jis vyks ir kitą sekmadienį.  Anot M.Tumšio, po savaitės turguje įvairių daiktų siūlys dar daugiau prekybininkų. Be to, bus ir kitų atrakcijų. Turgaus organizatoriai pasirūpino, kad po atvirtu dangumi būtų kepami blynai, klaipėdiečiai galėtų pasivaišinti kava ir arbata.


Šiame straipsnyje: blusų turgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių