BMW vairuotojai: vienas įlėkė į krūmus, kitas buvo neblaivus

Prapliupus lietui, Klaipėdoje vienas po kito pasipylė eismo įvykiai. Jų metu apgadintos šešios mašinos.

Po pietų apie 13 val. avarija įvyko Pilies, Sausio 15-osios, Galinio pylimo ir Minijos gatvių šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje. Eismo įvykio metu nukentėjo trys mašinos.

„Volkswagen“ markės automobilis stovėjo prie šviesoforo ir laukė, kol užsidegs žalias signalas, kad galėtų važiuoti į Minijos gatvę.

Sausio 15-osios gatvėje prie šviesoforo stovėjo visureigis „Mercedes Benz“. Jis taip pat laukė, kol užsidegs žalias šviesoforo signalas, kad galėtų važiuoti į Pilies gatvę gatvę.

Visureigio vairuotojas pasakojo, kad užsidegus žaliam signalui jis pajudėjo. Tuo metu iš Minijos gatvės į Galinio Pylimo gatvę važiavo kitas „Mercedes Benz“ markės automobilis.

Visureigis kliudė jo galą. Tada mašiną „Mercedes Benz“ sumėtė ir ji atsitrenkė į stovintį „Volkswagen“, o nuo smūgio į pėsčiųjų eismą reguliuojantį šviesoforą.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Apgadinti automobiliai. Įrenginys smarkiai apgadintas nebuvo. Po smūgio jis veikė.

Ši sankryža yra stebima vaizdo kameromis, todėl peržiūrėjus vaizdo įrašą nustatyta, kad dėl avarijos kaltas visureigio "Mercedes Benz" vairuotojas.

Penktadienį į avarijas pakliuvo ir du BMW automobiliai.

Pirmasis incidentas įvyko apie 12 val. prie Taikos ir Statybininkų prospektų žiedinės sankryžos.

BWM markės mašina Taikos prospekte atsitrenkė į miesto autobusą. Lengvojo automobilio vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,26 promilės.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Smarkiai apgadintas BMW automobilis.

Antrasis incidentas įvyko apie 12.30 val. greta Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankržos. Automobilio BMW vairuotojas dėl šlapios kelio dangos nesuvaldė transporto priemonės ir įlėkė į gatvės skiriamąją žaliąją juostą.


Šiame straipsnyje: avarija Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
maciau ta avarija statybininku -taikos pr jis leke tokiu greiciu net baisu tai kaip tokie asilai gali vairuoti masina jam jau reiketu is vis teises atimti kad negadintu zmonems sveikatos

figa

figa portretas
Nenustebsiu jei po kuriuo laiko tas bmw debiloidas pridirbs dar baisesniu katastrofu.

jo

jo  portretas
tas pienburnis su bmw pasislepe krumose ha ha, nevykelis, nemoki masinos valdyti, tai sedek namie
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių