Burlaivių įgulų sporto varžybose pasipylė traumos

Regatos burlaivių įgulų sporto varžybose Smiltynėje pasipylė traumos. Budėję greitosios pagalbos medikai pritrūko tvarsčių ir skolinosi jų iš gelbėtojų.

Burlaivių įgulų narių sporto varžybos Smiltynėje prie gelbėjimo stoties prasidėjo penktadienio rytą. Jie žaidė regbį, tinklinį, futbolą.

Vieną iš dalyvių varžybų metu, kaip spėjama, ištiko epilepsijos priepuolis. Medikai vyrą išgabeno į ligoninę.

Nepasisekė ir kitam varžybų dalyviui. Vyras, kuriam du kartus buvo operuota koja, bandė žaisti regbį. Įgulos narys vėl patyrė kojos traumą. Jis taip pat išvežtas į ligoninę.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad burlaivių įgulų narių varžybose buvo ir daug smulkių traumų.

Varžybų metu Smiltynėje budėję greitosios pagalbos medikai pabaigė ir medikamentus, ir tvarsčius. Šių priemonių jie prašė iš gelbėtojų.

Traumų neišvengta ir Pirmosios Melnragės paplūdimyje, kur vyksta rankinio varžybos. Penktadienį viena mergina rungtynių metu susilaužė rankos pirštą. Jai suteikta medicininė pagalba.

Viena mergina kojos traumą patyrė ir ketvirtadienį. Iš paplūdimio iki greitosios pagalbos automobilio ją teko nešti neštuvais. Mergina išvežta į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa

tiesa portretas
kas sake kad sportas- sveikata.. ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių