Būsimas konkursas sulaukė dėmesio

Nors statomo baseino koncesijos konkursas dar nepaskelbtas, jis jau domina verslininkus. Neseniai paviešinti konkurso reikalavimai sulaukė populiarumo tarp interesantų – jie savivaldybei pateikė keletą siūlymų ar pastabų.

Naujo daugiafunkcio sveikatingumo centro statyboms vis sparčiau judant tikslo link, įsibėgėja ir būsimo objekto šeimininko paieškos.

Prieš maždaug savaitę uostamiesčio savivaldybė paviešino būsimo koncesijos konkurso specifikacijos projektą. Tad visi besidomintieji galėjo pateikti savo pastabas ar pasiūlymus.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo Edvardo Simokaičio teigimu, savivaldybė sulaukė poros kreipimųsi.

„Sunku pasakyti, ar jie dalyvaus konkurse. Galbūt tiesiog pamatė, turi pastebėjimų ir juos pateikė mums“, – paaiškino E.Simokaitis.

Pateiktos užklausos dar nėra išanalizuotos, tačiau tai ketinama padaryti artimiausiu metu. Savivaldybės administracija įvertins pateiktus siūlymus ar pastabas ir, jeigu reikės, bus atliekamos korekcijos.

„Greitai patikslinsime ir siųsime į Vilnių. Lygiagrečiai ruošime ir tarybos sprendimo projektą“, – paaiškino pašnekovas.

Koncesijos konkurso sąlygas miesto tarybai tvirtinti ketinama pateikti jau šį mėnesį vyksiančio posėdžio metu.

Privačiam subjektui baseiną perleisti žadama 15 metų. Naujas daugiafunkcio sveikatingumo centro šeimininkas turės nupirkti visą veiklai reikiamą įrangą, įkurdinti sporto salę, kur numatyta teikti maitinimo ar kitokias paslaugas.

Objektą koncesininkui perleisdama savivaldybė įsipareigos nupirkti tam tikrą kiekį laiko ir baseine vykdyti ugdymo procesą – antrokų mokymo plaukti programą, vyks „Gintaro“ sporto centro sportininkų treniruotės ar pan.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių