Per čempionatą autobusai Klaipėdoje važiuos ir naktį

Nuo šiandien uostamiestyje bus organizuojami naktiniai miesto autobusų reisai. Keleiviai jais turės galimybę naudotis, kol Klaipėdoje vyks Europos vyrų krepšinio čempionato varžybos.

Naktimis keleivius namo išvežios 1, 8 ir 9 maršrutų autobusai. Paskutiniai jų išvažiuos apie 1 val. nakties. Tačiau 1 maršruto autobusai važiuos trumpesnį atstumą nei įprastai - iki prekybos centro, esančio Taikos ir Smiltelės gatvių sankryžoje. Naktiniai autobusų reisai bus organizuojami iki pirmadienio.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis tvirtino, jog minėtų maršrutų naktiniai reisai organizuojami neatsitiktinai. Juos aptarnaujantys autobusai talpina daugiausia keleivių. Dažniausiai šios transporto priemonės būna dvigubos.

Žiūrėta, kad naktiniais reisais eitų pasiekti ir šiaurinę, ir pietinę miesto dalį. Taip pat autobusų ar geležinkelio stotį.

„Pasirinkome tokių maršrutų autobusus, kad susidarytų du koridoriai: Taikos prospektas ir Minijos gatvė, jei tarp sirgalių kiltų konfliktai ir juos reikėtų išskaidyti į skirtingas puses“, – pabrėžė G.Neniškis.


Šiame straipsnyje: eurobasket2011autobusai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Malonu

Malonu portretas
Kad šitaip pagalvota apie sirgalius. Būtų dar maloniau, jei atsakingai parinktumėt vairuotojus, kad nepadarytų gėdos Klaipėdai - taktiškus, malonius, mylinčius savo darbą, o ne grubi-jonus ir arogantiškus, pasikėlusius žmogystas, kurie nekenčia žmonių...Sėkmės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių