Danės krantinėje – įgriūva

Uostamiesčio gyventojų nerimą pastaruoju metu kelia Danės skvere esantis netvarkingas pėsčiųjų takas. Praeivių dėmesį kausto atsivėrusi nemaža duobė.

Uostamiesčio gyventojų nerimą pastaruoju metu kelia Danės skvere esantis netvarkingas pėsčiųjų takas. Praeivių dėmesį kausto atsivėrusi nemaža duobė.

Paupiu vaikštinėjantys miestiečiai, kryptelėję koją į take žiojėjančią duobę, rizikuoja patirti traumą. Gyventojai baiminosi, esą čia žaidžiantys vaikai gali nesunkiai susižeisti ar net įkristi.

"Dėl nelygaus tako gali kilti daug nemalonumų, juk ne tik mažamečiai, bet ir vyresni žmonės nepastebi duobių. Nuolat nevėpsai į žemę, tad šį kelią būtina tvarkyti, kol situacija nepablogėjo", – įsitikinusi klaipėdietė Regina.

Dažniausiai panašios duobės atsiveria pavasario ir rudens mėnesiais važiuojamojoje kelio dalyje. Tačiau šįsyk remonto darbų gali prireikti ir Danės skvero pėsčiųjų takui.

Be to, kaip pastebėjo netoliese gyvenantys klaipėdiečiai, įtrūkęs pėsčiųjų ruožas ne tik nesaugus, bet ir darko miesto vaizdą.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Irenos Šakalienės teigimu, taką apžiūrėję specialistai įvertins situaciją ir nuspręs, kokių veiksmų reikėtų imtis.

I.Šakalienė išvadų daryti neskubėjo, kol įtrūkusio grindinio nematė savivaldybės darbuotojai.

Paskutinėmis praėjusios savaitės dienomis miestui gražinantis kiekvieną kampelį ir laukiant, kol plūstelės Jūros šventės priviliotos atvykėlių minios, netikėtai įsmuko ir Herkaus Manto gatvės šaligatvis.

Teigiama, kad po šaligatvio plytelėmis trūko nuotekų vamzdyno dalis, todėl virš jo buvęs grindinys ir įgriuvo.


Šiame straipsnyje: įgriuvaDanės krantinėDanė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ievai Liskeviciutei

Ievai Liskeviciutei portretas
komunistine sutrauka, Klaipedoje (Memelyje) yra TIKTAI D A N G E S upe.

ievai lopaitei

ievai lopaitei portretas
Danges upes...lopai bus ir isnyks o Danges upe isliks..

DANGĖ

DANGĖ portretas
DANGĖ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių