Danės krantinių suolus „papuošė“ kerpės

Klaipėdiečiams vėl užkliuvo prie Danės krantinių įrengti suolai. Gyventojai atkreipė dėmesį, kad inventorius ne tik atrodo lyg būtų purvinas, bet ir yra apaugęs kerpėmis.

"Savaitgalį mieste vyko didelė šventė. Buvo daug žmonių. Visi pasipuošę, tačiau atsisėsti ant kai kurių suolelių nesinorėjo. Baisu, kad nesusiteptumei drabužių", – tvirtino kai kurie miestiečiai.

Mediniai suolai atrodo ne tik purvini, bet vietomis yra apaugę kerpėmis. Ypač prasta išvaizda esančiųjų Šiaurės rage.

"Suolai arčiau Biržos tilto dar gana gražūs. Matyt, ant jų daugiau žmonių sėdi ir savo rūbais nuvalo. Šiaurės rage įrengti suolai atrodo kur kas prasčiau. Ant kai kurių visiškai nesinori prisėsti. Galėjo atsakingi asmenys inventoriumi pasirūpinti prieš vasaros sezoną ir visas šventes", – dėstė vienas klaipėdietis.

Miestiečiams Šiaurės rage prie krantinių įrengti suolai buvo užkliuvę ir pavasarį. Tada buvo atkreiptas dėmesys ne tik į kerpes, bet ir į sulūžusį inventorių. Kaip spėjama, vandalų suniokoti suolai buvo suremontuoti.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda sakė, kad prie Danės krantinių įrengti suolai pagaminti iš natūralaus medžio. Per laiką jis patamsėjo.

Atkreipiamas dėmesys, kad inventorius sukonstruotas iš tokio paties medžio, kaip ir krantinės. Buvo nurodyta, kad šis yra kietas, nepūva, tad dažyti ar impregnuoti suolų nėra numatyta.

Pasak vadovo, visi mieste pastatyti suolai yra valomi. Tai daroma pagal poreikį.

"Šaligatviai dažniau valomi ir šluojami, nei suolai. Pastarųjų nereikia šveisti kiekvieną savaitę. Jei ant suolų auga kerpės, tikrai nuvalysime", – patikino direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mildai lopaitei

mildai lopaitei  portretas
DANGES upe DANGES krantine,nemirtinga komunistine dvasia,veda per gyvenima sia purvasklaidos atstove.

Tam Prusui

Tam Prusui portretas
Šiaip jau už okupacijos neigimą (o tamsta ją dar ir pateisini) ir už kiršinimą yra ir atsakomybė.

Tam prūsui

Tam prūsui portretas
Nu tu matai. Lietuva turėjo išnykti nes pagal patį tokia jau niekam tikusi tauta, o va kažkodėl išnyko Prūsija... kažkodėl neliko rusijos imperijos, kažkodėl žlugo sovietų sąjunga, kažkodėl ne Lietuva, o vokietija sukėlė du pasaulinius karus. Jei čia tau taip blogai tai ko tau nesivaryti į kitas šalis gyventi? Gimei ir augai Lietuvoje, tavo tėvai ar proseneliai nebuvo vokiečiai ar juolab prūsai. Tai ko čia putojies? Tu eik į rusijos ambasadą ir reikalauk kad gražintų vokiečiams karaliaučių. Dar kartą. Jei vokiečiams gerai, kad Klaipėdoje gyvena Lietuviai, tai kuo tu nepatenkintas? Ir kas tau sakė, kad istorinis pavadinimas yra Memel? Nėvelnio, istorinis pavadinimas kuriuos Lietuviai visada vadino mėmelį ir yra Klaipėda. Daba galvoju, o kodėl aš čia tiek gaištu bendraudamas su neadekvačiu kiršintoju. Prisišnekėjo veikėjas ko nereikėjo...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių