Dar vienas uostamiesčio vagis užmigo nusikaltimo vietoje

Dar vienas uostamiesčio vagis užmigo nusikaltimo vietoje išgėręs ten pat rastų svaigalų. Šį kartą nusikaltėlis bandė apšvarinti bažnyčią.

Sekmadienį perpiet liuteronų evangelikų bažnyčios vikaras palipo į trečiąjį Pylimo gatvėje esančios bažnyčios aukštą ir neužrakintame kabinete pamatė stulbinantį vaizdą.

Viduje buvę daiktai buvo išvartyti, sujaukti. Be to, kabinete miegojo nepažįstamas vyras.

Vikaras iškvietė policiją. Pareigūnai pažadino vagį. Paaiškėjo, kad ieškodamas, ką gero nugvelbti 43 metų Remigijus Š. aptiko ir alkoholinių gėrimų bei jais susigundė.

Išgėręs vagis pasijuto pavargęs ir prigulė pamiegoti, taip jį besiilsintį pareigūnai ir rado.

Įtariamasis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,49 promiles.


Šiame straipsnyje: vagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Čia tai geras

Ignas

Ignas portretas
Na,argi ne asilas tas vagis?Jokios disciplinos,pirma darbą reikia atlikti,o jau po to galima padoriai išgerti.Šitokiam žiopliui reikia po pilną katuškę užvanoti,kad sekantį karta žinotu,jog darbe negalima miegoti,

kunigas

kunigas portretas
Na, korespondentai, brangieji, jis ne kabinete pasigere, bet atejo girtas ir atsiles tiesiog "nuluzo". Juk sakiau jums, o jus vis viena rasot fantazijas. Suprantu, kad reikalinga sensacija, bet pagalvokit ir apie ta apie kuri rasote. Kam rasyti neteisybe, juk zmones piktinasi. Nesuprantu, kodel Klaipedos zurnalistai taip nemegsta liuteronu, vis iskraipo dalykus... liudna. Kun. Ronualdas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių