Darbai užsitęsė per ilgai?

Uostamiesčio gyventojai, stebintys, kaip įrengiamos įvažos prie autobusų stotelių, šį projektą jau pakrikštijo metų darbu. Organizavimo trūkumų pastebi ir savivaldybės atstovai.

Liepos gatvėje įsikūrę klaipėdiečiai klausia, kodėl stotelės įvažai įrengti prireikė bemaž poros mėnesių.

Gyventojus piktina ir tai, kad čia buvo ribojamas eismas viena juostų bei uždaryta įvaža, kuria individualių namų šeimininkai buvo pratę grįžti namo.

"Mieste įrengiama 10 įvažų. Rangovas paskirsto žmones, nes jų įdarbinta nėra itin daug. Taip pat atsižvelgiama ir į kitus to paties rangovo darbus mieste. Prieš rugsėjo 1-ąją S.Daukanto gatvėje buvo tvarkomas šaligatvis prie ten esančios mokyklos. Rangovas neturi tiek žmonių, kad galėtų dirbti visu pajėgumu prie 10 stotelių ir dar kituose objektuose", – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Pašnekovas patikino, jog su rangovu sutarta, kad pabaigus darbus aplink esanti infrastruktūra būtų atkurta.

Įrengus įvažas gyventojams daugiau nepatogumų kilti neturėtų.

Tikėtina, kad iki šaltojo sezono kai kuriuos uostamiesčio gyventojus piktinantys darbai finišuos. Šiuo metu jau baigiamos įrengti 7 iš visų numatomų įvažų.

Nors kol kas didesnių pastabų darbus atliekančiai bendrovei neperduota, tačiau skyriaus vedėjas pripažino, kad tam tikrų organizacinių trūkumų matoma.

"Kaip žmonės ir pastebi, šiek tiek padirbama, tada nubėgama kitur, vėliau vėl sugrįžtama. Arba piko metu kur nors kasama, nors geriau tai būtų daryti po dviejų valandų", – pastebėjo V.Švedas.

Įrengti 10 autobusų stotelių įvažų kainuos 340 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
matyt, kazkam dar kvartaliuka isasfaltuos uz tuos pinigelius...

to 5 stukos maximui

to 5 stukos maximui portretas
35 stukos ne kazkokia stotele, o 10 stoteliu. Neskleisk ereziju

5 stukos maximui

5 stukos maximui portretas
o cia plovykla is musu pinigu 35 stukos kazkokia stotele nu jo ir nieko
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių