Darbus gatvelėje sieks suderinti

Gatvelėje, besidriekiančioje pro lopšelį-darželį "Puriena", darbus numatanti Klaipėdos savivaldybė ir bendrovė "Klaipėdos energija" juos ketina atlikti paraleliai. Nors iš pradžių planai buvo kitokie, po diskusijų tenkinantį variantą rado abi pusės.

Projektuojant privažiuojamąjį kelią nuo Naikupės g. iki įvažos į Taikos pr. 68 teritoriją, numatoma sutvarkyti ir pro lopšelį-darželį tolyn vingiuojantį dviračių bei pėsčiųjų taką.

Šiame keliuko ruože, kurio atnaujinimo imasi miestas, pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Elidos Mantulovos, darbus numačiusi ir bendrovė "Klaipėdos energija".

"Šioje dalyje yra jų trasos, kur turėjo būti keičiami šilumos tinklai 2017 m. Abu mūsų projektai turėjo sutapti", – dėstė E.Mantulova.

Tačiau kiek vėliau paaiškėjo, kad bendrovė darbus minėtame keliuke ketina vykdyti kitąmet.

Toks bendrovės sprendimas nepatiko miesto atstovams, kurie privažiuojamame kelyje darbus numato įgyvendinti per šiuos metus. Jie turėtų baigtis kartu su lopšelio-darželio "Puriena" rekonstrukcija.

Tai reikštų, kad neseniai sutvarkytą kelią bei pėsčiųjų ir dviračių takus po metų vėl tektų perkasti.

Todėl nuspręsta ieškoti kompromisų ir suderinti abiejų pusių numatomus darbus.

Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja situaciją jau aptarė su bendrovės generaliniu direktoriumi Antanu Katinu.

Bendrovės vadovas geranoriškai suprato miesto prašymą ir pažadėjo, kad "Klaipėdos energijos" specialistams bus pavesta numatyti šios trasos modernizavimo darbus lygiagrečiai su miesto vykdomu projektu.

Taigi gatvės sutvarkymo projektas, kaip ir tikimasi, turėtų būti įgyvendintas šiais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tvarkom ir gadinam

tvarkom ir gadinam portretas
Sveiko proto atsirado turbut. Joniskes gatve nauja supjauste. Prie senuku visa kelia perpjove ir t.t. N pavyzdziu kaip mieste negalima dirbti. Pagaliau gal prades mastyti kazka...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių