Dėl nutrauktos paslaugos – nuobaudos

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino inicijuotas tarnybinis patikrinimas, kurio metu aiškintasi, kas kaltas, kad rugsėjo pradžioje laikinai buvo nutrauktas maršrutinių taksi paslaugos teikimas, baigtas.

Miesto tarybą vadovas informavo, kad komisija nustatė, jog tinkamai pareigų neatliko ir nusižengimus padarė Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda ir Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus. Jiems skirtos nuobaudos.

Miesto taryba taip pat patvirtino savo sudarytos komisijos, kuri aiškinosi situaciją, išvadą.

„Nariai buvo vieningi“, – tvirtino komisijos pirmininkė, mero pavaduotoja Judita Simonavičiūtė.

Komisija įžvelgė savivaldybės administracijos kaltę dėl rugsėjo pradžioje laikinai nutrūkusios maršrutinių taksi paslaugos teikimo.

Taip pat atkreiptas dėmesys, kad Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius tinkamai nekoordinavo viešojo transporto užtikrinimo proceso, o jo pavaduotojas Aleksandras Michailovas ir L.Dūda į šį klausimą žiūrėjo pasyviai.

Klaipėdos mero pavaduotojas Artūras Šulcas domėjosi, ar savivaldybės administracija veikė vieningai šiuo klausimu, ar visi sutarė, kad nebereikia maršrutinių taksi.

J.Simonavičiūtė tvirtino, kad trūko komunikacijos – šiuo klausimu nebuvo kartu susitikę administracijos direktorius, jo pavaduotojas ir Miesto ūkio departamento direktorius.

„Vyko tik atskirų darbuotojų susitikimai. Teisės skyrius žinojo, kad gauta Konkurencijos tarnybos išvada, jog nebus galima pratęsti sutarčių. Transporto skyriaus vadovas tokios informacijos neturėjo. Jis neruošė konkurso sąlygų, nes manė, kad sutartis su maršrutinių taksi paslaugos teikėjais bus galima pratęsti, nes analogiška situacija buvo nutikusi su vienu iš vežėjų“, – komentavo vicemerė.

Taip pat atkreiptas dėmesys, kad tik po susitikimo, kurį inicijavo miesto meras Vytautas Grubliauskas, imtasi veiksmų, kad maršrutiniai taksi vėl grįžtų į miesto gatves.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išsivarte iš gaidžio

Išsivarte iš gaidžio portretas
Meras ir adminas išsivarte iš gaidžio, atradę kaltininkus. Kazkada buvo Kaunas degaline tarp Vln ir Klp, dabar Vln ir Klp degalines tarp Kauno. Sveikinam Vilniaus ir Klaipedos libus sekmingai nuvariusius miestus i dugna.

Dūda su dūdorium

Dūda su dūdorium portretas
Klaipėdos nelaimė

Anonimas

Anonimas portretas
" Transporto skyriaus vadovas tokios informacijos neturėjo. Jis neruošė konkurso sąlygų, nes MANĖ, kad sutartis su maršrutinių taksi paslaugos teikėjais bus galima pratęsti....“, – komentavo vicemerė. Juokinga, tai gal vicemerė ekstrosencė jei žino ką Nėniškis manė. Ir kaip galima ignoruoti administracijos direktoriaus įsakymus ? Žmogus atsakingas už miesto transportą išlipo sausas iš balos, apie jį nei žodžio. Manau dabar visiems aišku kas globoja Nėniškį, kam jis naudingas. O dėl ko - džiazas, partija, rinkimai ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių