Dėl padangų – tikrintojų reidas

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai kartu su aplinkosaugininkais ir Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro darbuotojais penktadienį surengė riedą, kurio metu buvo patikrinti šiaurinės miesto dalies garažų masyvai ir savavališki sąvartynai.

Pareigūnų desantas apsilankė Kaštonų gatvėje, Artojų gatvės rajone, Tauralaukyje ir Jaunystės gatvės kvartale.

"Situacija yra kur kas geresnė, nei pavasarį. Prieš pusmetį suregistravome vadinamuosius karščiausius taškus, kur buvo ne šimtai, bet kelios dešimtys sukrautų padangų. Patikrinę situaciją dabar, galime konstatuoti, kad dalis padangų yra pašalinta", – aiškino Viešosios tvarkos skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis.

Pernai iš viešųjų miesto erdvių buvo išvežta 164 tonos padangų. Šiemet jau išgabenta 100 tonų.

"Artojų gatvės gale, beveik prie pat upės, aptikome naują sąvartyną. Šioje vietoje prieš dvi savaites lankėsi aplinkosaugininkai. Jie perspėjo privačios teritorijos savininkus, kad padangos turi būti tinkamai utilizuotos. Per tą laiką sukrauta padangų krūva buvo sumažinta perpus", – tikino M.Poimanskis.

Reido metu buvo užsukta ir į tas įmones, kurios užsiima padangų montavimu. Buvo tikrinta, ar jos sudariusios sutartis su atliekų vežėjais.

Dar vienas reidas turėtų vykti kitą savaitę. Specialistai ruošiasi patikrinti Kauno gatvės garažų masyvų kvartalą, užsukti į atokesnes miesto vietas.

"Gyventojai penkias savo automobilio padangas turi galimybę nemokamai atiduoti KRAC atliekų tvarkymo aikštelėse. Yra draudžiama jomis atsikratyti išmetant viešose vietose", – priminė M.Poimanskis.


Šiame straipsnyje: Marius Poimanskisreidaspadangos

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Prie siaures prospekto garazu kiemose anksciau nebuvo padangu kai atsidare ant kampo padangu montuotojas padangu dabar pilni pakampiai. Isvada darykit patys.

Kuku

Kuku portretas
Tai patys ir siukslynat

Manskiui

Manskiui portretas
Tai tamsta norit šiukšlinti, o kad jūsų š** kiti sutvarkytų? Taip nebus - rinkit pats savo padangas, o jei nerinksit - mokėkit baudas. Užkniso nevalos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių