Dėl pinigų uostamiesčio paplūdimių priežiūrai – aistros

Savivaldybės kontrolieriai aiškinsis, ar paplūdimių priežiūrai skirti pinigai praėjusiais metais buvo panaudoti tinkamai.

Patikrinimo pasiprašė pati Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

„Į mūsų skyrių gali ateiti ir kontrolė, ir auditas. Tegul tikrina, kaip panaudoti pinigai ir galbūt galiausiai pasibaigs šios spekuliacijos, nes jei taip ir toliau svarstysime, tai nueisime į miškus“, - Kontrolės komiteto narių inicijuoti patikrinimą, kur išleisti paplūdimiams tvarkyti skirti pinigai, pirmadienį prašė I.Šakalienė.

Neskaidriu lėšų panaudojimu uostamiesčio savivaldybę jau ne pirmus metus kaltina klaipėdietis Germanas Čepas, kuris, anot I.Šakalienės ir Kontrolės komiteto pirmininko pavaduotojo Algirdo Grublio, buvo atleistas iš Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos, tad dabar siekia su šios įstaigos vadovu susidoroti.

G.Čepas ir žodžiu, ir raštu komitetui dėstė, jog lėšos paplūdimiams valyti naudojamos neskaidriai. Esą pliažai turi būti valomi ir mechaniškai arba smėlis išpurenamas rankomis, o tai nėra atliekama. Be to, jam įtarimų kelia tai, kad kopose takelius tiesė reklamos agentūra, o lentelės buvo labai nekokybiškos.

„Kontrolierių patikrinimas yra labai gerai. Galbūt pagaliau pradėsite dirbti“, - I.Šakalienei komiteto posėdyje rėžė G.Čepas.

Galiausiai nuspręsta, jog kontrolieriai per mėnesį patikrins, kaip praėjusiais metais buvo panaudotos paplūdimiams tvarkyti skirtos lėšos. Kovą vyksiančiame Kontrolės komiteto posėdyje pakviestas dalyvauti ir Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vadovas Virginijus Urbonas.

„Mes jau 25 kartą klausomės to Germano ir vis apie tą patį. Vieną kartą reikia baigti tuos šokius, kiek vienas žmogus gali šokdinti ir miesto tarybos narius, ir savivaldybės darbuotojus?“ – retoriškai klausė A.Grublys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asta

asta portretas
Melnarage ,Giruliai tragiski .kad isrinksit visas siuksles ,nuorukas .Kada WC irengsit?

DONCE

DONCE portretas
Šiukslynas su primyžta jūra ,Klaipedos pliažai.

asta

asta portretas
,,anot I.Šakalienės ir Kontrolės komiteto pirmininko pavaduotojo Algirdo Grublio, buvo atleistas iš Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos, tad dabar siekia su šios įstaigos vadovu susidoroti" - o kodel butent taip, o kodel ne todel, kad jis zino kaip reikia tvarkyti pliaza ir todel nori, kad jis butu grazus ir svarus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių