Dėl remonto ribojamas eismas

Jau kuris laikas vairuotojai turi aplenkti šalia Senojo turgaus esančios žiedinės sankryžos ir toliau vykstančią vandentiekio tinklų rekonstrukciją. Darbininkai kasinėja keliose vietose ir dar užtruks apie tris savaites.

Klaipėdiečiai atkreipė dėmesį, kad jau kurį laiką netoli Senojo turgaus iki Sausio 15-osios gatvės trikdomas eismas. Darbus važiuojamojoje kelio dalyje įmonės "Klaipėdos vanduo" užsakymu atlieka bendrovė "KRS".

"Vyksta vandentiekio tinklų rekonstrukcija. Leidimas darbams išduotas nuo vasario 15 iki balandžio 30 d. Gali būti, kad rangovas kasinėjimus baigs ir kelią atlaisvins anksčiau, nebent neplanuotas šaltukas sumaišys kortas", – teigė Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė.

Bendrovės "Klaipėdos vanduo" Tinklų departamento vadovas Marius Martynaitis patikino, kad rangovas turi leidimą dėl eismo ribojimo. Darbai tęsis apie tris savaites.

"Tai planiniai rekonstravimo darbai, kuriuos atėjo metas atlikti. Tikėtina, jei niekas nesutrukdys, objektas bus užbaigtas anksčiau nei planuota. Daugiau tokių darbų, kurie ribotų eismą ar susilauktų skundų, pastaruoju metu nebuvo", – užsiminė pašnekovas.

Pagal M.Martynaitį, žiemą stengiamasi kuo mažiau trukdyti eismui, išskyrus avarinių atvejų metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šūdai jūs, daro kad jum butu geriau, ačiū pasakytumėt atmatos

Abs

Abs portretas
Prie senojo turgaus nebuvo ir nėra žiedinės sankryžos

Tika

Tika portretas
nuo -5 vamzdžių kloti negalima, tai apie kokius darbus galima kalbėti, eilinį kartą bus darbai padaryti bet kaip, svarbu padaryta. Po kelių metų vėl pradės remonto darbus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių