Dėl skubos kandidatei į Seimą teko raudonuoti

Šalia Poilsio parko neleistinose vietose automobilius statantys vairuotojai – galvos skausmas kontrolieriams. Šįsyk nagrinėjamas kandidatės į Seimą Kristinos Paulikės pažeidimas. Vakarų Lietuvos tėvų forumo pirmininkės pareigas einanti klaipėdietė nepaisė draudimo sustoti.

Nepastebėjo ženklo?

Akivaizdų Kelių eismo taisyklių pažeidimą darančią K.Paulikę nesunku atpažinti. Ant juodos spalvos "Chrysler" markės automobilio šoninio lango kabo reklaminis plakatas, kuriame matyti besišypsančios kandidatės į Seimą veidas ir politinis šūkis: "Ne žadu, o darau".

Trečiadienio vakarą judrioje Parko gatvėje taisyklėms nusižengusi politikė susizgribo tik išvydusi fotografą. Ji teisinosi, kad labai skuba ir nepastebėjo draudžiančio ženklo. Esą sustojo tik trumpam, nes laukė vyro.

Trečiuoju numeriu politinėje partijoje "Lietuvos sąrašas" Seimo rinkimuose dalyvaujanti K.Paulikė netikėtai užklupta atsiprašė dėl savo elgesio.

Įtarė politinę provokaciją

Užvakar kandidatės telefonas buvo išjungtas.

Anot partijos "Lietuvos sąrašas" pirmininko Dariaus Kuolio, K.Paulikė, kaip Vakarų Lietuvos tėvų forumo pirmininkė, dažnai važinėja į paskaitas ir seminarus, o ketvirtadienį dalyvavo Seime vykusioje konferencijoje švietimo klausimais. Todėl yra nepasiekiama.

Paklaustas, ką apie tokią abejotiną reklamą partijai jis mano, D.Kuolys, neslėpė nusivylimo.

"Tenka apgailestauti ir muštis į krutinę. Negražu. Apgailestaujame ir labai atsiprašome klaipėdiečių. Stengsimės, kad daugiau to nebūtų. Perduokite mūsų nuoširdžiausius atsiprašymus. Tikrai negražu", – keliskart atsiduso D.Kuolys.

Pašnekovas pusiau juokais svarstė, galbūt tai – politinė K.Paulikės provokacija.

"Nežinau, gal čia Kristinos tokia provokacija ar sumanytas triukas, kad atkreiptų į save dėmesį? Bet su mumis ji nederino šito", – nusijuokė politikas.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė patikino, kad pažeidimas bus užregistruotas ir nagrinėjamas.

Prisiminė P.Gražulį

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys pripažino, kad Parko gatvė – problemiška vieta, gerai pažįstama kontrolieriams.

"Dažnai ten užsukame. Anksčiau pažeidimų pasitaikydavo daugiau, tačiau, pristačius ribojančių ženklų, situacija pagerėjo. Nors štai, panašu, vis dar pasitaiko nepaklūstančių taisyklėms", – apibendrino vedėjas.

Pasidomėjus, ar Klaipėdoje politikai dažnai linkę taip savivaliauti, V.Valys dvejojo.

"Tokių įžymybių, kaip Petras Gražulis su daugybe nuobaudų už greičio viršijimą, pas mus nėra. Tiesa, būtų galima išskirti atvejus prie vienos kavinės Herkaus Manto gatvėje, kur dažnai automobilius vairuotojai stato tiesiog ant šaligatvio. Kai kurie žinomi asmenys ypač mėgsta tai daryti pietų metu. Esame ten nubaudę ne vieną politiką, Seimo narį. Jie, kaip ir visi žmonės, pažeidžia eismo taisykles. Bet piktybinių dar nepasitaikė. Gailisi ir susimoka", – apibendrino kontrolierius.

Už automobilių statymą neleistinose vietose numatyta bauda nuo 28 iki 86 eurų.


Šiame straipsnyje: Kristina Paulikė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Matomai

Matomai portretas
Matomai Paulikei, atsibodo gyventi kotedže, norisi vilos.

JO

JO portretas
Ta mašiną palikinėjam kuo labiau matomose miesto vietose, kaip avitelos aikštelė, kur stovėti galima berods iki 2 val. Tai reklaminis stendas va ir kiša kur papuolė, Ar tokie gali eiti į seimaa, kad tik ir žiūri kaip įstatymus apeiti, jei jau puuse mašinos nedraudžiamoj vietoj, tai jau galima stovėti, blogo politiko smegenų darbas. Reikėjo 200 m pravažiuoti į priekį, ten laisva visada. Bet neidomu tengi niekas nemato.

Toks jausmas

Toks jausmas portretas
Toks Jausmas, kad komentuoja pati kandidatė. NIKAI Jonas, pastabi, patys pirmiausi žodžiai ant liežuvio galo.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių