Dėl šventinių renginių – eismo apribojimai senamiestyje

Dėl savaitgalį uostamiestyje vyksiančių Joninių ir Tarptautinės žvejų dienos renginių senamiestyje bus ribojamas eismas. Tad vairuotojams rekomenduojama aplenkti kai kurias gatveles.

Iki šeštadienio 2 val. eismas bus uždarytas Turgaus gatvės ruože nuo Tiltų gatvės iki Jono kalnelio. Čia vyks Rasos ir Joninių šventės renginiai, šurmuliuos tautodailininkų, amatininkų mugė.

Šeštadienį nuo 8 iki 24 val. ir sekmadienį nuo 8 iki 18 val. transporto eismas bus uždraustas Turgaus gatvės dalyje nuo Tiltų gatvės iki Teatro aikštės, Teatro gatvėje, Šiaurės rage.

Čia šurmuliuos Tarptautinės žvejų dienos renginiai. Įvažiuoti į minėtą teritoriją bus leidžiama tik transporto priemonėms su organizatorių išduotais leidimais ir aptarnaujančiam transportui.

Rasos ir Joninių šventę minėsiantiems klaipėdiečiams ir miesto svečiams nereikės sukti galvos, kaip grįžti namo. Šios progos metu bus organizuojami specialūs naktiniai miesto autobusų reisai.

Naktiniai reisai 88 ir 170 bus organizuojami penktadienį, Rasos ir Joninių šventės išvakarėse.

Pirmasis namo parveš pietinės miesto dalies gyventojus. Jis važiuos iš „Turgaus“ į „Jūrininkų“ stotelę. Šiuo numeriu pažymėtas autobusas riedės Taikos prospektu, Smiltelės, Vingio gatvėmis, o tada ta pačia trasa atgal.

170 maršrutas skirtas šiaurinės miesto dalies gyventojams. Darbą jis pradės „Senamiesčio“ stotelėje, esančioje Tiltų gatvėje. Šiuo numeriu pažymėtas autobusas važiuos Manto gatve, Šiaurės prospektu, Kretingos gatve iki Ligoninių miestelio ir grįš ta pačia trasa atgal.

Specialūs naktiniai miesto autobusų maršrutai Rasos ir Joninių šventės išvakarėse organizuojami pirmą kartą. Jei tai pasiteisins, jie kursuos ir kitais metais.

Miestiečiams priminama, kad birželio 24-oji, šeštadienis, yra nedarbo diena. Tad miesto autobusai kursuos pagal sekmadienio ir šventinių dienų tvarkaraščius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZMOGUS

ZMOGUS portretas
JO. kAS ATSAKINGAS, KODĖL CENTRINĖS GATVĖS EUŽDARĖ, autobusai lipo ant žmonių, aburdas. JOKIO SAUGUMO,

Joninis

Joninis portretas
Pirmyn į Joninių šventę. Naftininkai jau padavė 'gardžių' kvapelių, kaip tik centrinėje miesto dalyje puiku, uostykit į sveikatą...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių