Dėl triukšmo – diskusijos

Uostamiesčio pramonininkams neaiškumų sukėlė rengiamos Triukšmo prevencijos viešose vietose taisyklės. Jos bus teikiamos tvirtinti miesto tarybai.

Dėl naujos tvarkos Klaipėdos pramonininkų asociacijos atstovai diskutavo savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino kabinete.

"Kai kurie taisyklių punktai, sąvokos sukėlė klausimų pramonininkams. Baimintasi, kad terminai gali būti suprantami skirtingai. Susitikome pasiaiškinti", – tvirtino direktorius.

Anot S.Budino, su pramonininkais apsispręsta peržiūrėti ir kai ką patikslinti.

"Šiose taisyklėse, kurios bus teikiamos tvirtinti miesto tarybai, nemažai kas perkelta iš Triukšmo valdymo įstatymo. Tai viršesnio galiojimo teisės aktas, ir mes turime juo vadovautis. Tačiau niekam tikrai nepakenks, jei atsiras daugiau aiškumo", – komentavo direktorius.

Anot S.Budino, ir ateityje bus organizuojami susitikimai su pramonininkais, kai bus tvirtinamos su jų veikla susijusios tvarkos taisyklės.

"Žinoma, miestiečiai, jų interesai yra pirmoje vietoje. Tačiau supažindinsime ir pramonininkus su jų veiklai įtakos turinčiomis keičiamomis tvarkomis", – komentavo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daina

Daina portretas
Yra Higienos normos. Jos privalomos, nes nustatytos specialistų, atsižvelgiant į mūsų sveikatą. Niekam neleidžiama ją žaloti! Todėl visos diskusijos apie tai, kad "galėtų gal būti ir kitaip" - nevertos nei surūdijusio skatiko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių