Dėl turisto laiško Neringos merui - posėdis

Neringos savivaldybę pasiekė Neringos lankytojos laiškas, kuriame ji išreiškė pastebėjimus apie kurorte teikiamas paslaugas. Apie išreikštų pastabų pagrįstumą buvo diskutuota susitikimo su Neringos savivaldybės darbuotojais bei verslininkais metu.

Moteris išreiškė pasipiktinimą Neringos autobusais, į kuriuos anot jos nehigieniška įlipti. „Riebaluoti langai, nesutvarkyti ir neišvalyti autobusai, netvarkingi vairuotojai. Bilietų vairuotojai neduoda, ypač važiuojant iš Nidos. Beteisiams keleiviams belieka maldauti gauti bilietą“, - piktinamasi laiške. Moteris teiravosi, kodėl vairuotojai negali turėti gražios uniformos.

Neringos vežėjų atstovė pripažino, kad kai kurios išvardintos problemos iš tiesų egzistuoja, tačiau jas bandoma spręsti kalbantis su vairuotojais. Minėtais klausimais praėjusią savaitę buvo organizuotas susitikimas.

Laiške taip pat atkreiptas dėmesys į tai, kad kai kuriose Neringos įstaigose neįmanoma sulaukti čekio. Išreikšta pastaba susitikimo metu suabejojo Nidos turizmo ir verslo asociacijos prezidentė Irma Baltrušaitienė, kurios nuomone, visos Neringos įmonės yra stebimos ir tai, kad galėjo būti neišduotas čekis, skamba neįtikėtinai. Galbūt, anot jos, galėjo būt ir taip, kad žmogus paprasčiausiai čekio nesulaukė.

Į savivaldybę laišku besikreipianti moteris taip pat piktinosi kormoranais, kurie naikina sengirę. Ieškoti priemonių, kaip efektyviai reguliuoti minėtų paukščių populiaciją  nutarta ir  išvažiuojamojo Vyriausybės posėdžio Neringoje metu.

Laiške taip pat išreikštas pasipiktinimas stringančiais Alksnynės kontrolės posto savitarnos įrenginiais, kurie, kaip pastebi moteris, neveikia, kuomet lauke drėgna. Be to, pastebima, kad mokant vietinę rinkliavą už įvažiavimą į Neringą nėra galimybės atsiskaityti mokėjimo kortele.

Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkus įpareigojo savivaldybės Administracijos direktorių Algimantą Vyšniauską bei Bendrojo skyriaus vedėją Jūratę Pocienę spręsti esamas problemas, susijusias su savitarnos įrenginių veikla bei pateikti pasiūlymus, kuriuos įgyvendinus būtų užtikrintas sklandus vietinės rinkliavos mokėjimas už įvažiavimą į Neringą 2012 metų vasaros sezono metu.

Bendrojo skyriaus vedėja J. Pocienė susitikimo metu informavo, kad mokėjimo kortele galima atsiskaityti Alksnynės kontrolės poste, tiesiogiai kreipiantis į aptarnaujantį personalą. Netrukus turėtų pradėti veikti ir viename (iš esančių trijų) savitarnos įrenginyje integruotas mokėjimo kortelių skaitytuvas, kuris supaprastins atsiskaitymą už įvažiavimą į Neringą visiems atvykstantiems svečiams.

Neringos savivaldybės mero Antano Vinkaus nuomone, visuomet yra gerai išgirsti pastabas, tai skatina mus tobulėti, gerinti suteikiamų paslaugų kokybę ir išvengti klaidų.

Meras ragina Neringos svečius ir gyventojus, pastebėjus pažeidimus, nedelsti ir tiesiogiai kreiptis į jį. Tuomet bus galima iškart reaguoti, kartu nuvykti į vietą ir ieškoti problemos sprendimo.


Šiame straipsnyje: Nida

NAUJAUSI KOMENTARAI

spermatozoido tauskalai

spermatozoido  tauskalai portretas
Lietuvoj dar nera gimes toks poilsiautojas kuris atvaziaves savo transportu piktintusi autobusu vairuotoju apranga, o ir kiti pastebejimai tai nukriosusio komunitinio spetmatoszoido sapaliones

nesutinku

nesutinku portretas
su pirmu komentatoriumi. Vietiniai, kurie dirba ten ir kas dažnai lankosi Neringoje daug metų - dar daugiau atrastų negerovių. Kaip bebūtų gaila - ten atskira Respublika...

tvarkoj

tvarkoj portretas
sutinku su tuo,kad vietiniai zino, bet poilsiautojams vaziuojantiems savo automobiliu i vairuotoju apranga nusispjauti
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių