Dėmesys – Vytauto gatvei

Vytauto gatvėje prasidėję darbai sudomino ir uostamiesčio valdžios atstovus. Ketinama aiškintis, kokios priežastys lėmė, jog čia šilumos tinklų remontas nebuvo atliktas tuo metu, kai arterijos dalyje buvo atnaujinami šaligatviai bei tvarkomas grindinys.

Pirmadienį uostamiesčio merą pavaduojantis vicemeras Artūras Šulcas susitiko su bendrovių "Klaipėdos vanduo", "Klaipėdos energija" atstovais ir Klaipėdos savivaldybės administracijos specialistais.

Susitikime aptarti mieste vykdomų požeminių komunikacijų remonto, gatvių atnaujinimo koordinavimo klausimai.

A.Šulco teigimu, kalbėta ir apie situaciją, kai, pabaigus Vytauto gatvės ruožo tarp S.Šimkaus ir Herkaus Manto gatvių atnaujinimą, netrukus čia pradėtas šilumos tinklų remontas, kurį atliekant teko perkasti dalį grindinio.

Vicemeras domėjosi, kodėl visi minėti darbai nebuvo vykdomi tuo pačiu metu, mat, anot jo, tokių precedentų, kai dirbama paraleliai, jau yra buvę ir anksčiau.

"Nėra tas gabaliukas labai didelis, nėra čia ir didelio kriminalo, tačiau mes planuojame kreiptis į savivaldybės kontrolierę, prašydami nustatyti, ar tokiais veiksmais nebuvo padaryta žala Klaipėdos miesto bendruomenės finansams", – teigė A.Šulcas.

Tiesa, nors ir numatoma aiškintis, ar dėl šios situacijos atsakomybę turėtų prisiimti savivaldybės administracijos ar remontą atliekančios "Klaipėdos energijos" atstovai, tačiau svarbiausias uždavinys – siekti, kad ateityje tokių nesusipratimų pavyktų išvengti.

"Mums dabar ne tiek svarbu "pakarti" kaltuosius, kiek užtikrinti, kad daugiau tokių dalykų nenutiktų", – pabrėžė A.Šulcas, pridurdamas, kad ir savivaldybės administracijai veikiausiai pritrūko jėgų procesams sukoordinuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringa

Neringa portretas
Analogišką situacija Pilies gatvėje prie Dramos teatro - ką tik suremontuotus šaligatvius vėl darko ir perkasa. Ir taip nuolat ir visur mūsų mieste. Valdininkai jokios atsakomybės nejaučia ir neprisiima. Gėda.

nnm

nnm portretas
kaip jus galvojat,cia viskas ne be savivialdybes zinios daroma!!!! tikrai kad taip,jie tik durneliais apsimeta,nebent mes patys davem leidima draskyti grindini:))) Ir ta patalpu nuoma,akiu dumimas Klaipedieciams. Ir dar sutvarkyti Viktorijos viesbuti ale nezinant kas ji nuomos,ar ne butu kvaila,tad akivaizdu kad viskas jau senai nutarta,beliko euriukus praskalauti,kad neliktu milteliu kvapo :)

Javol

Javol portretas
Pala ,pala,o kam,kas salia ? Uz kieno pinigus-kas aplinka-gerbuvi tvarko?Imitatoriai.Salia Dramos teatro,nesenai sudetas plyteles,sutvarkyta gatve, dergia "elektrikai",ir ka?"Su...",vel nustebai,vel nezinai,vel aiskinses,kordinuosi,kodel "nepasidalino",... ?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių