„DFDS“ dovana – startas kitoms kelionėms

Prieš kurį laiką bendrovės „DFDS“ skelbtame konkurse, kuriame buvo galima laimėti kelionę dviems, fortūna nusišypsojo seniai keltais į kelionę leistis svajojusiai klaipėdietei Indrei Narutavičiūtei. Į savo pačios suplanuotą kelionę po šiaurės Vokietiją mergina ketina išvykti pavasarį. Laimėtoja neabejoja, kad pergalė bendrovės surengtame žaidime taps startu aplankyti vis daugiau svečių kraštų.

Aplenkė devynis kitų dalyvius

Šiemet 150-ąjį gimtadienį švenčianti bendrovė „DFDS“ prieš kelias savaites paskelbė specialiai kelionių entuziastams skirtą žaidimą, kviečiantį planuoti keliones ir nemokamai leistis aplankyti svečių šalių, jūrą įveikiant būtent minėtos bendrovės keltais.

Šiomis dienomis finišavusio žaidimo dalyviams teko atsakinėti į įvairius su bendrovės veikla susijusius klausimus bei patiems planuoti kelionės maršrutą.

Neseniai paaiškėjo, kad laimė išvykti į kelionę pasirinktu maršrutu nusišypsojo 9 antrojo etapo žaidimo dalyvių aplenkusiai klaipėdietei Indrei Narutavičiūtei.

Nedvejojo, ar dalyvauti

Rankose laikydama žaidimo prizą nugalėtoja neslėpė džiaugsmo, tačiau patikino, jog laimėjimas jai buvo netikėtas.

„Labai nudžiugau sužinojusi, kad laimėjau savo pačios suplanuotą kelionę. Tiesą sakant, peržiūrėjau ir kitų darbus. Man labai patiko antroje ir trečioje vietoje likusių vaikinų kelionės maršrutai. Manau, kad jie buvo labai stiprūs konkurentai. Kitų dalyvių taip pat buvo labai geri darbai“, – patikino I.Narutavičiūtė.

Pašnekovė pasakojo, jog vos pastebėjusi, kad toks žaidimas rengiamas, ilgai nesvarstė, ar vertėtų dalyvauti, mat itin mėgsta keliauti ir išbandyti savo laimę panašiose akcijose bei žaidimuose.

Lengva nebuvo

Tiesa, kelionės maršruto planavimas, kaip pasirodė, nebuvo itin lengvas darbas. Pasak kelionę laimėjusios klaipėdietės, prie šio darbo teko praleisti ne vieną vakarą.

„Vieną vakarą ieškojau informacijos apie Riugeno salą, nuotraukų, kitą dieną – apie Hamburgą, dar vėliau – apie Brėmeną. Ir visa ta savaitė labai greitai praėjo ir paskutinį vakarą kai jau viską dėliojau į savas vietas, galvojau, ar spėsiu iki pateikimo termino. Buvo tikrai nelengva“, – prisipažino I.Narutavičiūtė.

Buhaltere-finansininke logistikos bendrovėje dirbanti kelionės laimėtoja juokėsi, kad maršruto planavimo ėmėsi be turizmo administravimo specialybę įgijusio jos vaikino pagalbos.

„Visko ėmiausi viena įkvėpta kelionių, kurios mudviems dar tik prasideda. Esu iš tų žmonių, kurie vadinami tiksliukais, tad teko pasistengti ir, manau, pavyko“, – geros nuotaikos nestokojo mergina.

Pašnekovė taip pat pastebėjo, kad teko nemažai paplušėti norint į žaidimo rengėjų numatytą terminą  sutalpinti visas ją dominančias veiklas.

„Vien nuotraukose ši šalis atrodo labai įspūdinga, pakerėjo architektūra. Įsimylėjau“, – tvirtino nugalėtoja.

Svajojo keliauti keltais

Kelionės laimėtoja pastebėjo, kad jau kurį laiką svajojo pakeliauti „DFDS“ keltais, tačiau aplinkybės vis susidėliodavo nepalankiai ir tekdavo planus atidėti.

„Dažnai stebėdavau kainas, sekdavau akcijas ir vis ragindavau savo šeimą ir artimuosius leistis į kelionę, tačiau vis neišvykdavome. O aš toliau stebėdavau ir galvodavau, kad labai norėčiau“, – pasakojo I.Narutavičiūtė.

Todėl, anot pašnekovės, sėkmė jubiliejiniame bendrovės konkurse taps postūmiu ne tik pagaliau išbandyti keliones jūrą įveikiant keltais, bet svečius kraštus lankyti ir toliau.

Kelionę dar pratęs

Jau šios gegužės pabaigoje į žaidime laimėtą kelionę po šiaurės Vokietiją I.Narutavičiūtė leisis drauge su savo vaikinu. Prie šios poros jau pirmąją kelionės dieną planuoja prisijungti ir netrukus į Olandiją gyventi persikelsianti draugų pora.

Pirmąją dieną keliauninkai aplankys Riugeno salą ir ten ketina sulaukti kitos dienos. Antrąją kelionės dieną klaipėdiečių pora turėtų pasiekti Berlyną, kur planuoja ne tik susipažinti su miestu, bet ir apsilankyti garsiame pramogų komplekse „Tropical Islands“.

Trečią dieną numatoma kelionė į garsųjį Heide parką, o iš jo – į Brėmeną ir nakvynė čia. Paskutinę kelionės dieną laimėtoja lankysis Hamburge ir Kylyje ir iš ten trauks atgal į Klaipėdą.

„Planuojame viską įgyvendinti ir dar daugiau. Ketiname išplėsti kelionės laiką iki ne mažiau nei 7 dienų. Stengsimės aplankyti dar daug ką. Vokietijoje yra tikrai įspūdingų pilių ir kitų objektų, kuriuos verta pamatyti. Ši šalis labai sudomino“, – neabejojo jubiliejinio „DFDS“ konkurso nugalėtoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ragana

Ragana portretas
Ach sventas naivume! Smirdantys ir girtuokliu pilni tie jusu keltai. Aciu dievui, nebereikia jais plaukti. Daugelis vaziuoja i Ryga ir is ten plaukia, nes ten padorumo siek tiek like.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių