Didžiausia šokėjos D. Damanskytės nuodėmė – šokoladas

Tobulą šypseną iš mamos paveldėjusi klaipėdietė Dainora Damanskytė ne iš tų, kurios užsisėdi namuose. Šiuo metu merginos galvoje egzaminai, taip pat repeticijos ir pasirodymai su šokių grupe "Girls Only". Pašnekovė neslepia – kai kurie nustemba išgirdę, jog šviesiaplaukę gražuolę žavi ne "50 pilkų atspalvių", o psichologinė literatūra. Piktas skeptikų kalbas ji užgniaužia savo optimizmu.

Sužavėjo chemija

– Laikote save pajūrio vaiku?

– Tikrai taip, čia gimiau, užaugau, o baigusi vidurinę įstojau į Klaipėdos valstybinę kolegiją. Pasirinkau burnos higienos studijas ir metus dirbau odontologijos klinikoje "Mildena" burnos higieniste. Įdomi specialybė, o ir darbas man patiko, bet savęs šioje srityje iki galo taip ir nerealizavau. Asistentės pozicija netenkino, nemačiau tobulėjimo perspektyvų. Nutariau pakeisti aplinką ir dar pastudijuoti. Šiuo metu gyvenu ir mokausi Kaune, farmacijos magistrantūroje. Tikiuosi, jog mokslai atvers daugiau karjeros kelių.

– Farmacija, ko gero, labai perspektyvi sritis. Ar dėl to ją rinkotės?

– Galbūt. Mokomės daug įvairių dalykų: chemijos, anatomijos, medicinos pagrindų. Kol kas vien tik sausa teorija ir kalimas. Vėliau specializuosimės tik vaistų gamybos srityje. Mokykloje man sekėsi chemija, todėl studijos patinka. Pastaruoju metu mokslai atima beveik visą laiką. Prasideda egzaminų ir atsiskaitymų maratonas.

– Ar dažnai tenka susidurti su stereotipiniu požiūriu į blondines? Nenuvilia toks žmonių skepticizmas?

– Žinoma, ypač tada, kai esu naujoje kompanijoje. Dauguma pirmiausia pagalvoja: "Dar viena blondinė, ir tiek", tačiau pabendravę su manimi netrunka pakeisti savo nusistatymą. Galiausiai neimu to į galvą, stengiuosi neapsikrauti neigiamomis emocijomis ir apsišarvuoju šypsena. Žmonės gali daug ką galvoti ir būtų beprasmiška bandyti tai uždrausti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Michalskis

Michalskis portretas
Megsta narkotikiukus ir gauti y bulkas , dainora as zinau kas tave pamylejo y bulkas ...

Aldas

Aldas portretas
Daug pavydziu komentatoriu, turbut, kad mergaite grazi, aktyvi, studijuoja, tiesiog siekia savo uzsibrestu tikslu. Dziaugiuosi labai, kad zmogui sekasi. Kuo daugiau tokio grazaus ir teigiamo turinio interviu. Perskaiciau su malonumu ir linkiu merginai sekmes.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Sekmes merginai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių