Didžiausias pasaulyje „Lego“ laivas – jau Klaipėdoje

„Lego“ kaladėles mėgsta ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. „Gineso“ rekordai taip pat domina bet kokio amžiaus žmones. Tuo sekmadienį galima įsitikinti ir Klaipėdoje, kur „atplaukė“ šeštadienį Kaune viešėjęs „Lego“ laivas.

Uostamiesčio gyventojams pristatytas didžiausias pasaulyje „Lego“ kaladėlių laivas: jo ilgis – 12,035 metrų, plotis – 1,67 metro, aukštis iki tiltelio viršaus – 2,36 metro ir 2,72 metro iki stiebo viršaus, visas jis sveria 2860 kg. Laivui, pavadintam „Jubilee Seaways“ pastatyti sunaudota per milijonas kaladėlių.

Būtent tada, kai klaipėdiečiai laukė prasiveriant uždangai, slėpusiai ypatingąjį laivą, Kuršių mariomis pro minią susirinkusių žmonių praplaukė labai panašus „DFDS Seaways“ keltas. O į dangų pakilus debesis baltų balionų, atskleista uždanga, slėpusi ypatingąjį laivą.

Statydami jį savo įmonės įkūrimo 150-ąsias metines paminėjo danų laivybos ir logistikos kompanijos DFDS darbuotojai.

Laivą statė visi kompanijos darbuotojai 75-ose įmonės padaliniuose, 21-oje šalyje. Laivas yra lojalumo bei bendro darbo rezultato simbolis.

Klaipėdiečių vaikai skubėjo lipti ant pakylos ir iš visų pusių apžiūrėti ypatingąjį statinį, o po to daugelis norėjo pastatyti savo modelį. „Lego“ kaladėlės buvo suteiktos kiekvienam norinčiam tai padaryti.

Vaikų ir suaugusiųjų Šiaurės rage, kur vyko šventė, laukiama visą sekmadienį, iki pat vakaro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fff

fff portretas
Gera reklama kaz kas stumia, matyt ir kauno.dienai kaz kiek nukrito..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių