Dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija pratęsiama

Didelio susidomėjimo sulaukusi dienraščio "Klaipėda" metinės prenumeratos pavasario akcija tęsis dar kiek daugiau nei savaitę. Gyventojai raginami nesnausti – tai paskutinė proga už itin patrauklią kainą vienintelį uostamiestyje pirmadieniais pasirodantį leidinį visus kitus metus skaityti pigiau.

Dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė pasakojo, kad prenumeratos akcija – itin sėkminga.

„Sulaukėme daugybės nuolaida norinčių pasinaudoti klaipėdiečių. Nemažai jų laikraštį užsako ne tik sau, bet ir savo artimiesiems, prenumeratą dovanoja brangiems žmonėms. Džiugu, kad tiek daug miestiečių nori tęsti draugystę su dienraščiu“, – kalbėjo I.Jašinskienė.

Anot jos, prenumeratos akcija dar vyks iki liepos 10-osios. Rinkodaros projektų vadovė neslėpė, kad sulaukta daug skaitytojų skambučių ir prašymų suteikti dar šiek tiek laiko pasinaudoti nuolaida.

„Žmonės kreipėsi į redakciją, sakydami, kad nespėja užsisakyti leidinio. Vieni tiesiog delsė iki paskutinės minutės, kitiems sutrukdė atostogos, kiti reikalai. Atsižvelgėme į skaitytojų prašymus. Tad gyventojai dar turi laiko suspėti į benuvažiuojantį prenumeratos traukinį“, – teigė I.Jašinskienė.

Akcijos sąlygos lieka tokios pačios, kaip ir iki šiol. Dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams užsiprenumeruoti kainuoja tik 39 eurus. Kaina įmonėms – 42,60 euro. Prenumeruojant laikraštį ne akcijos metu, kaina siektų 59,40 euro.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad pavasario prenumeratos akcija patraukli ne tik žemomis kainomis, bet ir maloniais siurprizais. Dabar visi užsiprenumeravę laikraštį 2017-iesiems gaus dovaną – galimybę dienraščio "Klaipėda" puslapiuose pasveikinti brangų žmogų nemokamai.

"Klaipėda" yra išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje. Jis vienintelis pasirodo pirmadieniais, džiugina gausesniu nei kitų leidinių puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare", "Autodromu" – vardijo I.Jašinskienė.

Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų, pavyzdžiui, "Vasaros gidas", "Sveikata", "Verslo lyderiai".

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti:

"Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras";

"Klaipėdos" skyriuje PC "Akropolis", Taikos pr. 61;

Pavedimu: AB SWEDBANK, sąskaitos Nr. LT39 7300 0100 0226 4304;

Internetu: www.klaipeda.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių