Dienraščio prenumeratos akcijai – 2 dienos

Vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės prenumeratos rudens akcija eina į pabaigą. Liko dvi dienos, kai skaitytojai gali užsisakyti laikraštį 2017-iesiems už itin patrauklią kainą ir sykiu sulaukti malonių staigmenų.

Anot dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovės Ievos Jašinskienės, rudens prenumeratos akcija uostamiesčio gyventojus džiugina išskirtiniais pasiūlymais ir kainomis.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams su pristatymu į namus dabar kainuoja tik 45 eurus. Kaina įmonėms – 49,20 euro. Perkant laikraštį kasdien, suma siektų 59,40 eurus. Akcija vyks iki rytojaus vakaro.

Prenumeratos akcija šiais metais – paskutinė. Papildomos galimybės užsisakyti laikraštį pigiau nebebus, tad skaitytojai raginami nesnausti.

I.Jašinskienės teigimu, pats metas pagalvoti ir apie kalėdines dovanas, kuriomis pasirūpinti norintieji turi galimybę iš anksto – tai yra padovanoti nenutrūkstamos informacijos srautą savo artimajam, draugui. Mat su dienraščiu klaipėdiečiai visada yra pačių karščiausių įvykių sūkuryje.

Pasak Rinkodaros projektų vadovės, patraukli kaina – ne vienintelis šios akcijos privalumas.

"Kiekvienas, užsiprenumeravęs "Klaipėdą" 2017-iesiems su pristatymu į namus, gaus šaunią dovaną. Be to, visi turi progą dalyvauti loterijoje ir laimėti sveikatos centro ir viešbučio "Gradiali" įsteigtus prizus", – intrigavo I.Jašinskienė.

Visose prenumeratos vietose skaitytojai gali užpildyti specialią loterijos anketą. Jau netrukus burtai padės išaiškinti du laimėtojus.

Vienam nugalėtojui atiteks nakvynė dviem asmenims su pusryčiais, galimybe pasinaudoti sporto sale, SPA vandens zona-sūkurine vonia, šilto vandens baseinu, garine pirtimi, cirkuliaciniu dušu Palangoje įsikūrusiame sveikatos centre ir viešbutyje "Gradiali". Kitam – analogiška dovana, tik ją dar papildys Watsu vandens terapija.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti:

"Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras";

"Klaipėdos" skyriuje PC "Akropolis", Taikos pr. 61;

Pavedimu: AB SWEDBANK, sąskaitos Nr. LT39 7300 0100 0226 4304;

Internetu: www.klaipeda.diena.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių