Draugo moterį išžaginęs vyras prašė švelnesnės bausmės

Būdamas girtas išžaginęs draugo sugyventinę vyras prašė teismą sumažinti jam bausmę, nes jis esąs reikalingas savo žmonai ir mažam vaikui.

Trečiadienį Klaipėdos apygardos teismas atmetė nuteisto kretingiškio Nerijaus Paulausko skundą, kuriuo šis prašė sušvelninti jam skirtą bausmę.

Pernai gruodį jis buvo nuteistas už žaginimą ir seksualinį prievartavimą. Už šiuos nusikaltimus teismas N.Paulauskui skyrė pustrečių metų nelaisvės, o subendrinus šią bausmę su už kitu nuosprendžiu skirta bausme, kalėti jam teks trejus metus ir keturis mėnesius.

Tai buvo septintasis nuosprendis šio vyro gyvenime.

Nuteistasis bandė suminkštinti bylą apeliacine tvarka nagrinėjusių teisėjų širdis teigdamas, kad jis yra reikalingas namuose auklėjant mažą vaiką bei išlaikant šeimą. Tikino, kad, būdamas su saviškiais, užtikrintų geresnį pragyvenimą savo moteriai ir jų vaikui.

Be to N.Paulauskas graudeno, kad ilgas buvimas įkalinimo įstaigoje nepadės jo perauklėti ir integruoti į visuomenę.

2009 metų lapkričio 7-osios vakare viename Kretingos rajono kaime svečiuodamasis pas draugą N.Paulauskas prikišo peilį jo sugyventinei prie veido ir pareikalavo eiti drauge. Moteris nenorėjo su svečiu intymiai bendrauti, bet vyras jai pagrasino nužudysiąs ir smogė kumščiu į galvą.

Taip palaužęs nukentėjusiosios valią N.Paulauskas ją išžagino. Tai įvyko praėjus mėnesiui po to, kai jis šeštą kartą buvo nuteistas už apysunkius nusikaltimus.


Šiame straipsnyje: išžaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nereikejo

nereikejo portretas
pyktis su draugu ir mentais ir maziau gert

rms

rms portretas
grasino peiliu, iszagino ir tik tiek gavo?? va cia tai teisingumas..

saut vietoj

saut vietoj portretas
Toky "drauga" reikejo is kart padeti i vieta kad ne suo nesulotu...kam dar toky isgama maitinti kalejime.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių