Dvi patiklios klaipėdietės tapo vyrų aukomis

Pažintis su vyrais dviem klaipėdietėms atnešė nemalonumų. Abi per naujuosius pažįstamus apturėjo nuostolių.

72 metų Danės gatvės gyventoja trečiadienį prieš vidurdienį atsitiktinai senamiestyje susipažino su kažkokiu vyru. Šis pasisiūlė palydėti moterį namo ir ją apiplėšė. Nepažįstamasis išgriebė moteriai iš rankų pasą, kuriame buvo 650 litų. Be to, vyras stvėrė ir mobiliojo ryšio telefoną ir pabėgo iš buto.

Pagrobti daiktai įvertinti 950 litų.

Pareigūnai aiškinasi nusikaltėlio asmenybę.

Kita nukentėjusioji yra kur kas jaunesnė. 18-metė šių metų sausio mėnesį internetu susipažino su vaikinu, kuris prisistatė Geraldo vardu. Virtuali draugystė netrukus peraugo į savotišką reketą – vaikinas pradėjo reikalauti, kad klaipėdietė pasakytų jam internetinės bankininkystės kodus.

Nesulaukęs slaptų duomenų Geraldas pradėjo grasinti merginai smurtu. Kai ši galiausiai nusileido, jos vardu virtulusis draugas paėmė dvi greitąsias paskolas bei pasisavino merginos pinigų.

Taip patiklioji klaipėdietė prarado 4200 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
idomu kiek vyru tapo per patikluma aukomis???

Džiuljeta

Džiuljeta portretas
Skaitau tuos nesibaigiančius straipsnius apie sukčiavimą ir vis negaliu atsistebėti - kiek gi dar Lietuvėlėje yra naivių ir patiklių žmonių.. Ir kaip gi gali kažkoks svetimas žmogus reikalauti iš manęs mano asm.duomenų? Tiesiog ištrauka iš fantastinio filmo..

Meile

Meile portretas
Ateik brangusis,nors taves nepazistu,bet turiu pora tukstantuku....Oi,kur mano pinigai?! Gelbekit,apvoge! Kiek daug tokiu MEILIU Lietuvoj!
VISI KOMENTARAI 7

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių