Dviračių ir autobusų jungtį išbandė miesto valdžia

  • Teksto dydis:

Dabar Klaipėdoje jau įmanoma derinti keliones dviračiu ir autobusu. Prie Ligoninės stotelės įrengtos rakinamos dviračių laikymo vietos.

Iš priemiesčio atmynęs keleivis mobiliuoju telefonu atsirakina konteinerį ir pasideda dviratį. Konteineris užsirakina automatiškai, o keleivis toliau kelionę tęsia autobusu. Po darbo kelionė kartojama atvirkštine tvarka.

Pirmasis šį rytą naująją paslaugą išbandė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

Šalia yra įrengta ir panaši persėdimo vieta automobilių vairuotojams – pasistatę aikštelėje automobilį jie irgi gali tęsti kelionę autobusu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to x

to x portretas
o tam kad neterstum miesto centro ir nereiketu moket uz parkinga teko matyt norvegijoj taip daug kas daro is uzmiesciu atvvaziuoja iki aioksteles, o paskui seda visai i traukinius ir i cventrus vaziuoja

x

x portretas
nesuprantu koks tolkas atvaziuot su masina, ja palikt ir vaziuot su autobusu :) jus durni ar ka? jei dar butu taip kad palikusiam masina kelione autobusu nekainuotu tada dar dar..

seklys

seklys portretas
suprasciau jei pas mus klimatas butu kaip kokioje ispanijoje ,o dabar.....o ,kad ponas budinas vazineja dviraciu - gerai kai turi laiko pramogom darbo metu ,turbut ir dusa salia kabineto ?>
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių