Dviračių taką iškilnojo medžių šaknys

Artimiausiu metu bus pradėtas remontuoti dviračių takas, vedantis nuo Vasaros estrados Girulių link. Daugiausia rūpesčių sukelia medžių šaknys, jos iškilnoja dangą.

Jau kuris laikas minėtame dviračių take sužymėtos vietos, kurias reikia remontuoti.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad bendras plotas siekia 400 kv. metrų. Skaičiuojama, jog darbai atsieis apie 8 tūkst. eurų.

Vadovas teigė, kad daugiausia rūpesčių sukelia medžių šaknys. Jos lenda į paviršių ir iškilnoja dangą. Nelygiu taku nepatenkinti ir dviratininkai, ir riedučių aistruoliai.

Aktyvaus poilsio mėgėjai tvirtino, kad iškilimus reikia apvažiuoti, o dėl to tampa sudėtinga prasilenkti.

Kai kurie klaipėdiečiai įsitikinę, kad pirmiausia reikėtų suremontuoti daugiabučių namų kiemus, kurių nemaža dalis yra ypač prastos būklės, o tada jau rūpintis dviračių takais.

L.Dūda atkreipė dėmesį, kad pinigai šioms dviem sritims skiriami iš skirtingų programų.

„Bus lėšų ir kiemams, ir dviračių takams. Dabar svarstome galimybę kiemų remontui papildomai skirti 0,5 mln. eurų. Ar tai bus padaryta, paaiškės artimiausiomis dienomis“, – tvirtino direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis  portretas
Tas takas sovietų palikimas ,suarti ,nugriauti estradą ,kaip griaunama autobusų stotelės ,kaip rašė sugriausim seną pasaulį,nauja pastatysim ,kažkur girdėta.

asas

asas portretas
taip pat galetu sutvarkyt i trinyciu prudo takelius, jis tikrai blogesnis nei sis, beje medziu sakos gerai iskolnojo takeli ir nuo Melnarages iki Giruliu

ert

ert portretas
Daugiabučiuose keliu naudojasi tik gan siauras vartotojų ratas, o šiuo dviračių taku - nepalyginamai daugiau, tiek vietinių, tiek atvykėlių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių