E. Kvederis direktoriaus kitur

Penktadienis paskutinė diena, kai "Smeltės" progimnazijai vadovaus Edmundas Kvederis. Netrukus jis perims Klaipėdos laivininkų mokyklos vairą.

Klaipėdietis E.Kvederis "Smeltės" progimnazijai vadovavo nuo 2014-ųjų.

"Iš švietimo sistemos neišeinu, tampu profesinės mokyklos vadovu. Permainos juk į naudą", – teigė jis.

Klaipėdos laivininkų mokykloje E.Kvederis pakeis laikinai šios įstaigos direktoriaus pareigas einančią Jūratę Cikienę.

Kaip pats sakė, sužinojęs apie Švietimo ir mokslo ministerijos skelbiamą konkursą, ilgai nesvarstęs pateikė dalyvio dokumentus ir jį laimėjo.

Laikinai, kol įvyks konkursas, "Smeltės" progimnazijai vadovaus Klaipėdos "Smeltės" progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Kantautienė.

E.Kvederis įsitikinęs, kad naujoje pozicijoje darbo jam netrūks. Teks pagalvoti, kaip pritraukti naujų moksleivių, rūpintis geresniu mokyklos įvaizdžiu.

"Žinoma, pirmiausia reikės išsamiai susipažinti su kolektyvu ir jų lūkesčiais. O vizijų yra visokių. Kalbama ir apie dviejų profesinių mokyklų sujungimą, Klaipėdos savivaldybė inicijavo siūlymą dėl Jūrų kadetų mokyklos steigimo Laivininkų mokykloje. Akivaizdu, kad aktyvių darbų bus, kokia forma jie vyks, tokioje ir dalyvausiu. Aš – samdomas darbuotojas", – šyptelėjo pašnekovas.

E.Kvederis ekonomikos ir matematikos mokytoju ekspertu išdirbo apie du dešimtmečius.

Lietuvos metų mokytoju ir Klaipėdos šviesuoliu pripažintas "Smeltės" progimnazijos vadovas E.Kvederis 2015 m. pelnė ir geriausio šalies ekonomikos mokytojo titulą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Memelenderis

Memelenderis portretas
Koks jis liberalas... buvo darbietis, šiuo metu liberalas... jaunas vyras, o Lietuvoj daug partijų, kas gali paneigti, kad po kokių metų susižavės kita politine partija.

švietimietis

švietimietis portretas
vienas geriausių vadovų Lietuvoje...gaila, kad tokių mažuma...

Liudnas vaizdas

Liudnas vaizdas portretas
Suknistu liberalu valdymas eina i pabaiga tad dabar dovanojamos siltoa vietos uz padlaizyste. Nieko, isrinksime atsakingai nauja miesto valdzia, visi jusu smirdintys liberalus darbai islys i pavirsiu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių