„Ecoservice Klaipėda“ įspėja: gatvėse žiema dar nesibaigė

  • Teksto dydis:

Klaipėdos gatves valančios bendrovės „Ecoservise Klaipėda“ specialistai vairuotojams primena, kad nors kalendoriuje jau pavasaris, uostamiesčio gatvėse žiema dar nesibaigė.

Pirmadienio vakarą ir antradienio rytą Klaipėdoje pranašaujami permainingi orai – lietus, sniegas, temperatūra kris iki 2 laipsnių šalčio. Todėl gatvių danga tikrai nebus tokia saugi, kaip praėjusį savaitgalį.

„Visą privalomą profilaktiką atliksime – valysime sniegą, barstysime druskos mišinį. Tačiau gamta kartais yra greitesnė ir už moderniausią techniką, todėl saugus vairavimas yra geriausia garantija nuo eismo įvykių“, - primena Laimonas Žemaitis, „Ecoservice Klaipėda“ generalinis direktorius.

Pagal sinoptikų pranešimus nepalankiausios vairavimo sąlygos Klaipėdoje gali būti pirmadienio vakare, naktį ir antradienio ryte. Snigs beveik visą parą, tad gatvės, nors ir valomos bei barstomos, tikrai nebus idealios vairavimui.

„Žemė dar šalta ir esant neigiamai temperatūrai sniegas, tirpdamas ant asfalto, virs ledu. Ypač plikledžio rizika kyla ant tiltų, viadukų, kur betono konstrukcijos greita peršąla ir apšarmoja. Seksime situaciją ir siųsime tiek valymo, barstymo technikos, kiek reikės. Bet vairuotojams vis tiek rekomenduočiau būti lėtesniems“, - sakė L. Žemaitis.

„Ecoservice Klaipėda“ prižiūri uostamiesčio gatves nuo ligoninių miestelio iki Sausio 15-osios gatvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lopeta

Lopeta portretas
Aciu uz informacija, lauksime gerai nuvalytu keliu ir saligatviu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių