Eismą Panevėžio gatvėje trikdo duobė

Judrioje Panevėžio gatvėje eismą trikdo prie lietaus kanalizacijos atsivėrusi duobė. Po lietaus ji prisipildo vandens ir tampa nepastebima automobilių vairuotojams.

Panevėžio gatvėje ties 18 namu yra lietaus nuotekų šulinys. Prie pastarojo, anot klaipėdiečio Zigmunto, dar žiemą atsivėrė duobė.

Pasak vyro, tada ji buvo suremontuota – užlyginta vadinamuoju šaltu asfaltu. Tačiau šis laikė neilgai – tik porą savaičių.

"Duobė vėl atsivėrė, asfalto danga aplink ją ardoma dar plačiau. Duobė didėja, o kai palyja, ji prisipildo vandens ir tampa nepastebima vairuotojams. Šie įvažiuoja į duobę ir taip gadina savo mašinas. Mačiau, kaip ne vienas vairuotojas, pervažiavęs šią duobę, tikrino ratus", – pasakojo klaipėdietis.

Zigmunto nuomone, jei duobės niekas nesuremontuos, joje toliau bus niokojamos mašinos, galimos ir avarijos.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda žadėjo, jog duobė Panevėžio gatvėje bus suremontuota kuo greičiau.

"Mes greitai reaguojame, jei tik žinome, kur yra problema. Žmonės apie duobes gali pranešti Miesto tvarkymo skyriui. Visada reaguosime", – pabrėžė direktorius.

Anot L.Dūdos, savivaldybėje nėra tiek žmonių, kad iššniukštinėtų kiekvieną kampą ir rastų problemą.

"Kur pravažiuoja, pamato, praneša, kad suremontuotų. Tačiau apie atokesnėse vietose atsiradusias duobes laukiame pranešimų iš gyventojų", – tvirtino vadovas.

L.Dūda aiškino, kad asfaltas ties lietaus nutekėjimo kanalizacija greičiau susidėvi dėl vandens, todėl ir atsiveria duobės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ilona

  Ilona  portretas
NIdos -Kalnupes taip pat trukdo ....

gedas klaipeda.

gedas klaipeda. portretas
Tai dar apie likusias nezinau kiek simtu duobiu parasykit po straipsni kad trukdo pravaziuot
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių