E.Kusaitės bylos nagrinėjimas dėl jos ligos atidėtas

Penktadienį neįvyko teroro akto rengimu Čečėnijoje kaltinamos Eglės Kusaitės bylos posėdis Vilniaus apygardos teisme.

Uždarame posėdyje jos advokatas Valentinas Stungys pateikė pažymą apie kaltinamosios ligą, todėl bylos nagrinėjimas buvo atidėtas.

Dėl tos pačios priežasties šią savaitę buvo atidėtas ir bylos nagrinėjimas Vilniaus miesto 1-jame apylinkės teisme dėl galimo E.Kusaitės grasinimo Generalinės prokuratūros prokurorui Justui Lauciui.

E.Kusaitė buvo sulaikyta 2009 metų spalį. Ji kaltinama kūrusi organizuotą grupę teroro aktui įvykdyti bei rengimusi susisprogdinti Čečėnijoje strateginės reikšmės objekte. Mergina savo kaltę neigia ir tvirtina, kad į terorizmą ją bandė įtraukti Valstybės saugumos departamento agentai.

Daugiau nei devynis mėnesius suimta buvusi mergina šiuo metu yra laisvėje, jai skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.


Šiame straipsnyje: Eglė Kusaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Sodinti ją ir pasibaigs byla.

klaipeda lai soskes eda

klaipeda lai soskes eda portretas
Tai su tokiais irodymais bet ka sodint galima-pradet nuo klaipedecio

To klaipėdiečiui

To klaipėdiečiui portretas
Kuo tau gyvenimas palengvės,jeigu bus nuteista ir pasodinta už grotų Kusaitė?Kyla klausimas,kas slypi už sinonimo ,,klaipėdietis''....Gal prokuratūra,o gal asmuo suinteresuotas pasodinimu merginą,kad galėtų pasirodyti,koks yra lojalus kitos šalies interesams?Šita byla- gėda visoms spec tarnyboms.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių