Etikos komisija kratosi V. Titovo

Uostamiesčio Etikos komisijoje nebepageidaujamas politikas Viačeslavas Titovas. Etikos sargai nusprendė, kad net septynis posėdžius praleidęs V.Titovas turėtų būti pakeistas kitu nariu

Ketvirtadienį ir vėl be V.Titovo posėdžiavę Etikos komisijos nariai sutarė kreiptis į Klaipėdos merą Vytautą Grubliauską. Žadama prašyti, kad posėdžių nelankančio politiko vietą užimtų kitas tarybos narys.

Etikos komisijos pirmininkė Aldona Staponkienė suskaičiavo, kad V.Titovas nedalyvavo jau septyniuose komisijos posėdžiuose.

"V.Titovas nedalyvauja posėdžiuose ir apie tai niekada nepraneša. Nėra žinoma, ar jis turi pateisinamą priežastį", – dėstė A.Staponkienė.

Pagal šiuo metu galiojančią tvarką prašyti, kad posėdžių nelankantis narys būtų pakeistas kitu, galima, kai pastarasis be pateisinamos priežasties nepasirodo trijuose posėdžiuose.

Atkreipiamas dėmesys, kad V.Titovas ne tik nesilaiko komisijos nario darbą reglamentuojančių tvarkų, bet ir sunkina visos Etikos komisijos darbą.

Anot kai kurių komisijos narių, prieš kurį laiką politikas buvo minėjęs, jog Etikos komisijos posėdžių laikas jam yra nepatogus. Esą todėl pastaruosiuose jis ir nepasirodo.

Kiti nariai šmaikštavo, kad vertėtų išsiaiškinti, ar V.Titovas dar yra gyvas.

A.Staponkienė pabrėžė, jog kartą dėl V.Titovo pakeitimo kitu tarybos nariu į miesto vadovą jau buvo kreiptasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klounai

Klounai portretas
nori, kad Titovas lankytų cirką ir atidirbtų pagal paruoštą programą?:DD)

Vikas

Vikas portretas
Tai sito dar neismete? Siaubas, nes manem, kad jis senai pas savus isvaziavo...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių