Eugenijus Gentvilas penktadienį išvyksta į Gruziją

Kovo 26–28 d. susisiekimo ministro vadovaujama delegacija, kurios sudėtyje bus ir Uosto direkcijos vadovas E.Gentvilas, lankysis Gruzijoje.

Kovo 26–28 d. susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio vadovaujama delegacija, kurios sudėtyje bus ir Uosto direkcijos generalinis direktorius Eugenijus Gentvilas, lankysis Gruzijoje (Tbilisyje), aplankys Batumio uostą.

Vizito metu numatomi susitikimai su Gruzijos ekonomikos ir darnaus vystymosi ministre Vera Kobalia, Batumio jūrų uosto vadovybe, taip pat planuojami susitikimai su kitais Gruzijos Vyriausybės ir verslo atstovais.

Į susitikimą Batumyje pakviestas ir Ukrainos vicepremjeras, infrastruktūros ministras Borisas Kolesnikovas.

Taip pat vizito metu bus aptariamos bendradarbiavimo galimybės gabenant krovinius kryptimi Baltijos jūra–Juodoji jūra, Lietuvos ir Gruzijos bendradarbiavimo civilinės aviacijos srityje perspektyvos, kiti aktualūs bendradarbiavimo susisiekimo ir ryšių srityje klausimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uz laisve ir demokratija

uz laisve ir demokratija portretas
sukurs amsterdama pas gruzinus ir bus rekordai kas savaite,gaila braliuku gruzinu...

AFRIKA

AFRIKA portretas
JIE VYKSTA ATSIGERTI VYNO,KURIO YRA IR CIA...ANKSTI DAR METYTI LESAS VIZITAMS I NE ES SALIS.MINISTERIS TEGUL VAZIUOJA,O ZENIAI GENTVILUI REIKTU IR CIA ATSIPUSTI ,O PRMADIENI NEPAVARGUSIAM VALDYTI UOSTA

Dykaduoniavimas

Dykaduoniavimas portretas
Oi jūs ponai, jūs šėtonai, Gana ponavot, Jau ant sprando mums nelipsit, ir jėgų neišnaudosit.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių