Filmo pristatyme – uostamiesčio gelbėtojų desantas

Uostamiesčio paplūdimiuose poilsiautojų gyvybes saugantys gelbėtojai neatsispyrė pagundai apsilankyti filmo premjeroje.

Pasak jų, komedijoje "Gelbėtojai", kurios veiksmas vyksta saulėtoje Kalifornijoje, netrūksta situacijų, kurios būdingos Lietuvos pajūriui.

"Artėjant kino juostos premjerai, su komanda išsikalbėjome, kad reikėtų ją pažiūrėti. Norinčiųjų atsirado nemažai. Džiaugiamės, kad kino teatras "Forum Cinemas" pakvietė mus į išankstinę šio filmo premjerą", – pasakojo biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Filmas "Gelbėtojai" kino teatruose pradėtas rodyti nuo birželio 16 d. Jo siužetas rutuliojasi saulėtuose Kalifornijos paplūdimiuose, kur nuolat gausu žmonių, o juos stebi budrios gelbėtojų akys.

Vienai komandų vadovauja uolus ir itin entuziastingas vyrukas Mičas (aktorius Dwayne'as Johnsonas). Į jo komandą pakviečiamas buvęs olimpietis, itin savimi patenkintas "tuštutis" Metas (akt. Zacas Efronas).

Dviejų didžiulių ego susidūrimas, tuo pat metu Metui dar ir bandant suvilioti žavią kolegę Samer (akt. Alexandra Daddario), išprovokuoja daug juokingų situacijų.

Tačiau juokus teks mesti šalin ir pasistengti dirbti kartu, kai paplūdimyje narkotinę operaciją užsuks paslaptinga nusikaltėlė Viktorija (akt. Priyanka Chopra).

Filmo kūrėjai parengė "saldainiukų" prieš daugiau nei 20 metų sukurto žymiojo TV serialo "Gelbėtojai" gerbėjams. Epizodiniuose vaidmenyse pasirodo Davidas Hasselhoffas ir pati Pamela Anderson.

"Buvo tikrai verta pamatyti šį filmą. Jame akcentuojamas komandinis darbas. Prisimenu ir prieš 20 metų rodytą serialą", – tvirtino pavaduotojas.

A.Siakki pripažino, kad kai kurios filmo scenos priminė ir uostamiesčio paplūdimiuose susiklostančias situacijas.

"Mūsų darbe pasitaiko ne tik skaudžių, bet ir labai komiškų įvykių. Žinoma, tada žmonėms nebūna juokinga", – pridūrė pavaduotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių